Dubai - Dukes Dubai *****

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel Dukes Dubai je situován na Palm Jumeirah. Hosté mohou relaxovat v řece nebo využít vybavení pro vodní sporty na pláži. Vybavení: Hotel disponuje restaurací Great British Restaurant (GBR), kde hosté mohou ochutnat to nejlepší z britské kuchyně. Hosté GBR mohou stolovat v jídelně s výhledem na panorama dubajské Mariny nebo využít restauraci s barem West 14th na pláži. K dalšímu vybavení hotelu patří i posilovna s nejmodernějším vybavením ve 14. patře s francouzskými okny a nádherným výhledem na panorama dubajské Mariny. Hosté mohou využít i kadeřnický salón. Celý popis

Dubai - Dukes Dubai *****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Dubai - Dukes Dubai *****

Poloha: Hotel Dukes Dubai je situován na Palm Jumeirah. Hosté mohou relaxovat v řece nebo využít vybavení pro vodní sporty na pláži.

Vybavení: Hotel disponuje restaurací Great British Restaurant (GBR), kde hosté mohou ochutnat to nejlepší z britské kuchyně. Hosté GBR mohou stolovat v jídelně s výhledem na panorama dubajské Mariny nebo využít restauraci s barem West 14th na pláži. K dalšímu vybavení hotelu patří i posilovna s nejmodernějším vybavením ve 14. patře s francouzskými okny a nádherným výhledem na panorama dubajské Mariny. Hosté mohou využít i kadeřnický salón.

Stravování: snídaně

snídaně

Ubytování: hotel *****

Hotel disponuje 279 luxusně vybavenými pokoji a 227 zařízenými apartmány s výhledem na Arabský záliv a kultovní panorama Mariny.Všechny pokoje a apartmány disponují satelitní TV s plochou obrazovkou, příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy, prostornou šatní skříní, trezorem, župany, pantoflemi a toaletními potřebami.