Fujairah - MIRAMAR AL AQAH BEACH RESORT *****

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel leží v krásné zahradě na klidném místě v emirátu Fujairah, 1,5 hodiny jízdy od letiště v Dubaji. Pláž: Hotel leží přímo u dlouhé písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Vybavení: Komfortní hotelový resort vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, lobby bar, bar na terase, restaurace s asijskou kuchyní, bar u bazénu, italská restaurace, bar na pláži, pub, konferenční sály, kadeřnictví, kosmetický salón, internetové připojení. Sport a zábava: Venkovní bazén, lázně, jacuzzi, sauna, pára, masáže, volejbal, plážový volejbal, billiard, vodní sporty na pláži, lukostřelba, tenis, šipky. Pro děti: Bazén, miniklub, hřiště. Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas... Celý popis

Fujairah - MIRAMAR AL AQAH BEACH RESORT *****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Fujairah - MIRAMAR AL AQAH BEACH RESORT *****

Poloha: Hotel leží v krásné zahradě na klidném místě v emirátu Fujairah, 1,5 hodiny jízdy od letiště v Dubaji.

Pláž: Hotel leží přímo u dlouhé písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Komfortní hotelový resort vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, lobby bar, bar na terase, restaurace s asijskou kuchyní, bar u bazénu, italská restaurace, bar na pláži, pub, konferenční sály, kadeřnictví, kosmetický salón, internetové připojení.

Sport a zábava: Venkovní bazén, lázně, jacuzzi, sauna, pára, masáže, volejbal, plážový volejbal, billiard, vodní sporty na pláži, lukostřelba, tenis, šipky.

Pro děti: Bazén, miniklub, hřiště.

Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Snídaně, polopenze nebo All inclusive.

Ubytování: hotel *****

Superior pokoje, které mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, TV se satelitním příjmem, balkón, kávovar, telefon, fén, minibar. Možnost jedné přistýlky. Za příplatek pokoje Deluxe s možností až dvou přistýlek.