Ras Al Khaimah - BM BEACH RESORT ****


Poloha: Hotel leží v zahradě v emirátu Ras Al Khaimah, 20 minut jízdy od centra města a 75 km od letiště v Dubaji. Pláž: Hotel leží přímo u široké písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, kavárna, bar, sport bar, snack bar, obchody, internetové připojení, noční klub. Sport a zábava: Dva venkovní bazény, bazén se skluzavkami, sauna, fitness centrum, jacuzzi, plážový volejbal, stolní tenis, fotbalové hřiště, billiard, tenisové kurty, nepravidelné zábavní večery. Pro děti: Bazén, hřiště. Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele. Od roku 2012... Celý popis

Ras Al Khaimah - BM BEACH RESORT ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Ras Al Khaimah - BM BEACH RESORT ****

Poloha: Hotel leží v zahradě v emirátu Ras Al Khaimah, 20 minut jízdy od centra města a 75 km od letiště v Dubaji.

Pláž: Hotel leží přímo u široké písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, kavárna, bar, sport bar, snack bar, obchody, internetové připojení, noční klub.

Sport a zábava: Dva venkovní bazény, bazén se skluzavkami, sauna, fitness centrum, jacuzzi, plážový volejbal, stolní tenis, fotbalové hřiště, billiard, tenisové kurty, nepravidelné zábavní večery.

Pro děti: Bazén, hřiště.

Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. 
Od 1.11.2015 je v emirátu Ras Al Khaimah zavedena povinná pobytová taxa, která se platí na recepci hotelu.Hotel 3 hvězdy 10 AED za pokoj a noc, hotel 4 hvězdy 15 AED za pokoj a noc, hotel 5 hvězd 20 AED za pokoj a noc.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

polopenze anebo all inclusive

Ubytování: hotel ****

Pokoje mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, telefon, TV se satelitním příjmem, minibar, sejf. Možnost jedné přistýlky. Za příplatek pokoje deluxe.