Ras Al Khaimah - Cove Rotana Resort and Hotel *****

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: rozlehlý hotelový areál v emirátu Ras Al Khaimah ve svahu s výhledem na Perský záliv. 90 km od letiště v Dubaji a 10 km od centra města Ras Al Khaimah. Více než 600 m dlouhá, krásná písčitá pláž leží přímo před hotelovým komplexem, slunečníky a lehátka jsou na pláži a u bazénu zdarma. Doprava po rozlehlém hotelovém areálu a na pláž je zajištěna elektrickými vozíky. Vybavení: pokoje i vilky umístěné v krásné zahradě. Vstupní hala s recepcí a směnárnou, hlavní restaurace, a la carte restaurace, lobby bar, bar u bazénu a na pláži, dva bazény (1 v zimě vyhřívaný), dětský bazén, kosmetický a kadeřnický salon, obchod se suvenýry, Bodylines Fitness a Wellness Club (jacuzzi, sauna, 7 masážních místností, posilovna, kardiovaskulární tréninky), SPA centrum. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu i na pláži zdarma. Hotel zajišťuje bezplatnou dopravu do vybraných obchodních center nedalekého města Ras Al Khaimah, doprava do vybraných... Celý popis

Ras Al Khaimah - Cove Rotana Resort and Hotel *****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Ras Al Khaimah - Cove Rotana Resort and Hotel *****

Poloha: rozlehlý hotelový areál v emirátu Ras Al Khaimah ve svahu s výhledem na Perský záliv. 90 km od letiště v Dubaji a 10 km od centra města Ras Al Khaimah. Více než 600 m dlouhá, krásná písčitá pláž leží přímo před hotelovým komplexem, slunečníky a lehátka jsou na pláži a u bazénu zdarma. Doprava po rozlehlém hotelovém areálu a na pláž je zajištěna elektrickými vozíky.

Vybavení: pokoje i vilky umístěné v krásné zahradě. Vstupní hala s recepcí a směnárnou, hlavní restaurace, a la carte restaurace, lobby bar, bar u bazénu a na pláži, dva bazény (1 v zimě vyhřívaný), dětský bazén, kosmetický a kadeřnický salon, obchod se suvenýry, Bodylines Fitness a Wellness Club (jacuzzi, sauna, 7 masážních místností, posilovna, kardiovaskulární tréninky), SPA centrum. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu i na pláži zdarma. Hotel zajišťuje bezplatnou dopravu do vybraných obchodních center nedalekého města Ras Al Khaimah, doprava do vybraných obchodních center Dubaje je za poplatek.

Doporučujeme: Doporučujeme: Nádherný hotelový komplex s kvalitním ubytováním, vysokým standardem služeb a vynikajícím stravováním se nachází na klidném místě, přímo u privátní 600 m dlouhé pláže s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře.

Obsazení: XX / XXx

Pro děti: dětský bazén, dětský klub Flipper´s Kids Club (10.00-20.00 hod.), na vyžádání hlídání dětí za poplatek.

Internet: WiFi na recepci zdarma.

Stravování: snídaně

snídaně bufetové, polopenze a all inclusive za příplatek

All inclusive: plná penze formou bufetu v hlavní restauraci, rozlévané místní alkoholické a nealkoholické nápoje ve vybraných restauracích a barech (11.00-23.00 hod.)

Ubytování: hotel *****

stylově zařízené 2lůžkové classic pokoje s možností 1 přistýlky pro dítě, s individuálně ovladatelnou klimatizací, mají koupelnu se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, TV/SAT, telefon, varnou konvici (pitná voda, káva a čaj při příjezdu zdarma), trezor (zdarma), balkon nebo terasu. Za poplatek je minibar (konzumace). Tyto pokoje jsou umístěny v horní části areálu. Pokoje s výhledem na mořskou stranu (premium sea view) jsou za příplatek. Vily na vyžádání a za příplatek.