Ras Al Khaimah - HILTON AL HAMRA BEACH & GOLF RESORT *****

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel leží v krásné zahradě v emirátu Ras Al Khaimah a je součástí komplexu Al Hamra , vzdálen 500 metrů od centra areálu, kde jsou nákupní možnosti. Transfer z letiště v Dubaji trvá zhruba 50 minut. Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma. Vybavení: Komfortní hotel, složený z hlavní budovy a areálu vil, vhodný i pro náročnější klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 restaurace á la carte s kuchyní arabskou, polynéskou a libanonskou, 4 bary, obchod se suvenýry, směnárna, bankomat, konferenční sál, WiFi připojení, čistírna, kadeřnictví, kosmetický salón. Sport a zábava: Dva venkovní bazény, tenisové kurty, fitness centrum, aromaterapie, masáže, vodní sporty na pláži, sauna, lázně, minigolf, golfové hřiště (600 metrů od hotelu). Pro děti: Bazén, hřiště. Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj... Celý popis

Ras Al Khaimah - HILTON AL HAMRA BEACH & GOLF RESORT *****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Ras Al Khaimah - HILTON AL HAMRA BEACH & GOLF RESORT *****

Poloha: Hotel leží v krásné zahradě v emirátu Ras Al Khaimah a je součástí komplexu Al Hamra , vzdálen 500 metrů od centra areálu, kde jsou nákupní možnosti. Transfer z letiště v Dubaji trvá zhruba 50 minut.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Komfortní hotel, složený z hlavní budovy a areálu vil, vhodný i pro náročnější klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 restaurace á la carte s kuchyní arabskou, polynéskou a libanonskou, 4 bary, obchod se suvenýry, směnárna, bankomat, konferenční sál, WiFi připojení, čistírna, kadeřnictví, kosmetický salón.

Sport a zábava: Dva venkovní bazény, tenisové kurty, fitness centrum, aromaterapie, masáže, vodní sporty na pláži, sauna, lázně, minigolf, golfové hřiště (600 metrů od hotelu).

Pro děti: Bazén, hřiště.

Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. 
Od 1.11.2015 je v emirátu Ras Al Khaimah zavedena povinná pobytová taxa, která se platí na recepci hotelu.Hotel 3 hvězdy 10 AED za pokoj a noc, hotel 4 hvězdy 15 AED za pokoj a noc, hotel 5 hvězd 20 AED za pokoj a noc.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

Polopenze formou bufetu nebo All inclusive.
All inclusive zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu-12:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje ve vybraných barech

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoje mají vlastní sociální zařízení, fén, TV se satelitním příjmem, telefon, lednička, sejf, žehlička a žehlící prkno, WiFi připojení (za poplatek cca 40 AED / hodina nebo 80 AED / den), balkón nebo terasa. Za příplatek možnost pokojů typu Deluxe nebo Superior. Možnost jedné přistýlky. Možnost ubytování dítěte do 12 let na lůžku s rodiči se slevou.