Sharjah - LOU LOU A BEACH RESORT ***

Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel leží v zahradě v emirátu Sharjah, 3 km od centra města a 20 minut jízdy od letiště v Dubaji. Hotel zdarma zajišťuje shuttle bus na nákupy do Dubaje a Sharjah. Pláž: Hotel leží přímo u krásné pláže s bílým pískem. Plážový servis je k dispozici zdarma. Vybavení: Menší hotel s rodinnou atmosférou vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace (otevřená 24 hodin denně), snack bar, lobby bar, obchod, internetové připojení, konferenční sál, kosmetický salón. V emirátu Sharjah se nepodává alkohol. Sport a zábava: Venkovní bazén, jacuzzi, masáže, sauna, fitness centrum, vodní sporty, stolní tenis, billiard. Pro děti: Bazén. Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ... Celý popis

Sharjah - LOU LOU A BEACH RESORT ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Sharjah - LOU LOU A BEACH RESORT ***

Poloha: Hotel leží v zahradě v emirátu Sharjah, 3 km od centra města a 20 minut jízdy od letiště v Dubaji. Hotel zdarma zajišťuje shuttle bus na nákupy do Dubaje a Sharjah.

Pláž: Hotel leží přímo u krásné pláže s bílým pískem. Plážový servis je k dispozici zdarma.

Vybavení: Menší hotel s rodinnou atmosférou vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace (otevřená 24 hodin denně), snack bar, lobby bar, obchod, internetové připojení, konferenční sál, kosmetický salón. V emirátu Sharjah se nepodává alkohol.

Sport a zábava: Venkovní bazén, jacuzzi, masáže, sauna, fitness centrum, vodní sporty, stolní tenis, billiard.

Pro děti: Bazén.

Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Polopenze (snídaně a večeře) formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, sejf, telefon, minibar. Možnost jedné přistýlky.