Silvestr v Londýně

Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Letos oslavíme příchod nového roku ve velkém stylu ve Velké Británii, kde si kromě památek a ruchu velkoměsta vychutnáme i nezapomenutelnou světelnou show u řeky Temže, kterou doprovodí zvony Big Ben. Program: 1.den: Odjezd z Prahy v odpoledních hodinách. 2.den: Dopolední příjezd do Londýna. Přejezd na hotel a ubytování. Po krátkém odpočinku se vydáme na prohlídku Londýna. Navštívíme čtvrť Westminster se slavným Big Benem, Downing Street, Čínskou čtvrť, Picadilly Circus a Buckinghamský palác. Následuje osobní volno, které můžete využít k posezení v místním pub nebo večeři v restauraci. Silvestr patří v Londýně také klubům, tedy na své si přijde i ten, kdo nový rok nejraději vítá na nějaké pořádné party. Po novoročním ohňostroji je zajištěn transfer na hotel v 00:45. 3. den: Po snídani, kterou jsme pro vás nechali připravit na pozdější hodinu následuje druhá část prohlídky Londýna s místy jako Tower Bridge, Millenium Bridge, katedrálu... Celý popis

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Silvestr v Londýně

Letos oslavíme příchod nového roku ve velkém stylu ve Velké Británii, kde si kromě památek a ruchu velkoměsta vychutnáme i nezapomenutelnou světelnou show u řeky Temže, kterou doprovodí zvony Big Ben.

Program: 1.den: Odjezd z Prahy v odpoledních hodinách.

2.den: Dopolední příjezd do Londýna. Přejezd na hotel a ubytování. Po krátkém odpočinku se vydáme na prohlídku Londýna. Navštívíme čtvrť Westminster se slavným Big Benem, Downing Street, Čínskou čtvrť, Picadilly Circus a Buckinghamský palác. Následuje osobní volno, které můžete využít k posezení v místním pub nebo večeři v restauraci. Silvestr patří v Londýně také klubům, tedy na své si přijde i ten, kdo nový rok nejraději vítá na nějaké pořádné party. Po novoročním ohňostroji je zajištěn transfer na hotel v 00:45.

3. den: Po snídani, kterou jsme pro vás nechali připravit na pozdější hodinu následuje druhá část prohlídky Londýna s místy jako Tower Bridge, Millenium Bridge, katedrálu Sv. Pavla a královskou čtvrť Greenwich. Odpoledne individuální program. Odjezd z Londýna v pozdnějších večerních hodinách.

4. den: Návrat do Prahy v odpoledních hodinách.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA –12:00 PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
LITOMĚŘICE – 13:00 PARKOVIŠTĚ PŘED NÁKUPNÍM CENTREM INTERSPAR (ULICE ŽELETICKÁ)
ÚSTÍ NAD LABEM – 13:30 ZASTÁVKA MHD TRMICE GLOBUS, TYRŠOVA UL.

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.