Apartmán Harrachov


Poloha: Vybavený exkluzivní byt 2+kk v Harrachově . Jedná se o byt ve čtvrtém patře areálu Čertovka, přímo v centru Harrachova. Byt je situován okny a lodžií na JZ s výhledem na lyžařský a skokanský areál a je tedy v odpoledních hodinách velmi příjemně prosluněný. Sport a zábava: Harrachov je sportovní a kulturní centrum Západních Krkonoš s úplnou občanskou vybaveností, supermarkety a obchody se sportovním a ostatním zbožím. Okolní příroda umožňuje sportovní vyžití v létě i v zimě, pro méně zdatné jsou k dispozici turistické trasy např. kolem Mumlavy, popř. sousední Jizerské Hory. Harrachov leží přímo na trase do Polska, je možné se sem dopravit autem, autobusem a také po unikátní železniční trati z Tanvaldu do stanice Mýtiny. Celý popis

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Apartmán Harrachov

Poloha: Vybavený exkluzivní byt 2+kk v Harrachově . Jedná se o byt ve čtvrtém patře areálu Čertovka, přímo v centru Harrachova. Byt je situován okny a lodžií na JZ s výhledem na lyžařský a skokanský areál a je tedy v odpoledních hodinách velmi příjemně prosluněný.

Sport a zábava: Harrachov je sportovní a kulturní centrum Západních Krkonoš s úplnou občanskou vybaveností, supermarkety a obchody se sportovním a ostatním zbožím. Okolní příroda umožňuje sportovní vyžití v létě i v zimě, pro méně zdatné jsou k dispozici turistické trasy např. kolem Mumlavy, popř. sousední Jizerské Hory. Harrachov leží přímo na trase do Polska, je možné se sem dopravit autem, autobusem a také po unikátní železniční trati z Tanvaldu do stanice Mýtiny.

Ubytování: apartmán

Na ploše 54 m2 je ložnice, obývák s kuchyňským a jídelním koutem, obě místnosti s přímým vstupem na lodžii, dále koupelna s vanou, WC a chodba s vestavěnými skříněmi. Vchodové dveře jsou dvouzámkové, bezpečnostní. Volné odpočinkové chvilky je možné trávit na prostorné lodžii ( cca 12 m2), chráněné dřevěnými žaluziovými okenicemi, které jsou nastavitelné a otevíratelné. K bytu patří garážové stání a zděná sklepní kóje v podzemní garáži, přímo pod domem. V domě je výtah. Byt je plně vybaven nábytkem, kuchyňská linka dvouvařičem, mikrovlnou troubou, myčkou na nádobí. V koupelně je k dispozici automatická pračka. Topení ústřední. Dům má vlastního správce, který se stará o bezchybný chod celého komplexu.