Harrachov - PARKHOTEL HARRACHOV ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Parkhotel Harrachov se nachází asi 1,5 km od centra města Harrachov v klidné části zvané Rýžoviště, 700 metrů od Skiareálu Harrachov. Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, výtahy, parkoviště. Sport a zábava: Sauna, infrasauna, relaxační místnost, masáže, biliard, šipky, stolní tenis, air hockey, stolní hry, miniknihovna, půjčovna kol, koloběžek, lyží. Pro děti: Dětská herna, kreslící ateliér, venkovní hřiště, skluzavka, houpací talíře, provazová stěna, mini horolezecká stěna, pískoviště, houpačky, velká trampolína, stolné fobálek, videoautomaty, deskové hry. Poznámka: Kapacita je na zpětné potvrzení.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu. Celý popis

Harrachov - PARKHOTEL HARRACHOV ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Harrachov - PARKHOTEL HARRACHOV ***

Poloha: Parkhotel Harrachov se nachází asi 1,5 km od centra města Harrachov v klidné části zvané Rýžoviště, 700 metrů od Skiareálu Harrachov.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, výtahy, parkoviště.

Sport a zábava: Sauna, infrasauna, relaxační místnost, masáže, biliard, šipky, stolní tenis, air hockey, stolní hry, miniknihovna, půjčovna kol, koloběžek, lyží.

Pro děti: Dětská herna, kreslící ateliér, venkovní hřiště, skluzavka, houpací talíře, provazová stěna, mini horolezecká stěna, pískoviště, houpačky, velká trampolína, stolné fobálek, videoautomaty, deskové hry.

Poznámka: Kapacita je na zpětné potvrzení.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu. Večeře výběr z menu.

Ubytování: hotel ***

Vlastní sociální zařízení, TV se satelitním příjmem, WiFi připojení. Na vyžádání pokoje s balkónem. K dispozici také pětilůžkové pokoje, rodinné pokoje či apartmány až pro 7 osob.