Kořenec - Villa Kořenec


Villa Kořenec se nachází uprostřed malebné krajiny Drahanské vrchoviny. Situována je přímo u golfového hřiště v Kořenci. K dispozici jsou tři ložnice, tři koupelny, prostorný obývací pokoj, plně vybavená kuchyň, venkovní terasa a prostorná zahrada. Relaxovat můžete v privátní vířivé vaně. Villa byla navržena tak, aby uspokojila potřeby i těch nejnáročnějších. Kapacita jedné vily je 6 osob. Doporučujeme také rodinám s dětmi. Vybavení: terasa s venkovním posezením, zahrada privátní vířivá vana pro čtyři osoby za poplatek: degustace vín, pobyt s domácím mazlíčkem (pes, kočka, atd.) DOBÍJECÍ STANICE PRO ELEKTRO AUTOMOBILY Celý popis

Kořenec - Villa Kořenec

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • ubytování
  • denní úklid
  • privátní vířivá vana
  • ručníky
  • kapsle Nespresso

Cena nezahrnuje

  • domácí mazlíček za příplatek
  • konzumace vína z vinotéky

Popis zájezdu

Kořenec - Villa Kořenec

Villa Kořenec se nachází uprostřed malebné krajiny Drahanské vrchoviny. Situována je přímo u golfového hřiště v Kořenci. K dispozici jsou tři ložnice, tři koupelny, prostorný obývací pokoj, plně vybavená kuchyň, venkovní terasa a prostorná zahrada. Relaxovat můžete v privátní vířivé vaně. Villa byla navržena tak, aby uspokojila potřeby i těch nejnáročnějších. Kapacita jedné vily je 6 osob. Doporučujeme také rodinám s dětmi.

Vybavení: terasa s venkovním posezením, zahrada
privátní vířivá vana pro čtyři osoby
za poplatek: degustace vín, pobyt s domácím mazlíčkem (pes, kočka, atd.)

DOBÍJECÍ STANICE PRO ELEKTRO AUTOMOBILY

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: vila

tři dvoulůžkové pokoje
tři koupelny (WC, sprcha, fén)
vybavená kuchyně s jídelním koutem (lednice, mraznička, indukční deska, mikrovlnná trouba, trouba, varná konvice, myčka, toustovač)
vinotéka, kávovar Nespresso s kapslemi
obývací pokoj s LCD/TV
Wi-fi připojení zdarma

Interiér villy je vybaven luxusním nábytkem od předních světových architektů, jako například Marcel Breuer, Miese Van der Rohe nebo Le Corbusier.