Hurghada - ELYSEES ****


Poloha: Hotel se nachází 5 km od letiště v Hurghadě a 3 km od centra Hurghady. Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je od hotelu oddělena pouze místní komunikací. Vybavení: Nově zrekonstruovaný městský hotel vhodný pro nenáročné klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnný bankomat, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, hlavní restaurace, italská restaurace á la carte, obchody, Wi-Fi připojení na recepci zdarma. Sport a zábava: Venkovní bazén, masáže, sauna, vířivka, animační programy, plážový volejbal, fitness centrum, billiard, stolní tenis, potápění. Pro děti: Bazén, hřiště, minidiskotéka, miniklub. Poznámka: Od roku 2012 musí mít každé dítě svůj cestovní pas. U cest o Egypta je nutné mít platný cestovní pas ještě minimálně 6 měsíců po návratu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu. Celý popis

Hurghada - ELYSEES ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Hurghada - ELYSEES ****

Poloha: Hotel se nachází 5 km od letiště v Hurghadě a 3 km od centra Hurghady.

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je od hotelu oddělena pouze místní komunikací.

Vybavení: Nově zrekonstruovaný městský hotel vhodný pro nenáročné klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnný bankomat, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, hlavní restaurace, italská restaurace á la carte, obchody, Wi-Fi připojení na recepci zdarma.

Sport a zábava: Venkovní bazén, masáže, sauna, vířivka, animační programy, plážový volejbal, fitness centrum, billiard, stolní tenis, potápění.

Pro děti: Bazén, hřiště, minidiskotéka, miniklub.

Poznámka: Od roku 2012 musí mít každé dítě svůj cestovní pas. U cest o Egypta je nutné mít platný cestovní pas ještě minimálně 6 měsíců po návratu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:
- snídaně, obědy a večeře formou bufetu- alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby 10:00 - 22:00 hod.- občerstvení během dne 11:00 - 12:00 hod. a 17:00 - 18:00 hod.

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, minibar (za poplatek), telefon, sejf, fén, některé pokoje mají balkon.