Hurghada - JUNGLE AQUA PARK ****


Poloha: Hotelový areál ležící 10 km od letiště a 17 km jižně od centra Hurghady. Pláž: Hotelová písečná pláž je vzdálena 900 metrů. K dispozici shuttle service zdarma. Vybavení: Hotelový areál vilek postavených v safari stylu, který je  vhodný zejména pro strávení dovolené s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí,  hlavní restaurace, restaurace s kuchyní orientální, asijskou, německou, italskou a středomořskou, lobby bar, mnoho barů rozmístěných v celém komplexu, bar na pláži, internetové připojení, čistírna, prádelna, obchody. čistírna, internetové připojení. Sport a zábava: Součástí hotelu je rozsáhlý aqupark s nepřeberným  množstvím skluzavek a tobogánů, 14 venkovních bazénů (některé v zimním období vyhřívané), vodní jezírka, stolní tenis, fitness centrum, aerobic, vodní gymnastika, billiard, potápěčské centrum, masáže, minigolf, fotbal, animační programy. Pro děti: Bazény, minidisco, miniklub, dětské menu v... Celý popis

Hurghada - JUNGLE AQUA PARK ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Hurghada - JUNGLE AQUA PARK ****

Poloha: Hotelový areál ležící 10 km od letiště a 17 km jižně od centra Hurghady.

Pláž: Hotelová písečná pláž je vzdálena 900 metrů. K dispozici shuttle service zdarma.

Vybavení: Hotelový areál vilek postavených v safari stylu, který je  vhodný zejména pro strávení dovolené s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí,  hlavní restaurace, restaurace s kuchyní orientální, asijskou, německou, italskou a středomořskou, lobby bar, mnoho barů rozmístěných v celém komplexu, bar na pláži, internetové připojení, čistírna, prádelna, obchody. čistírna, internetové připojení.

Sport a zábava: Součástí hotelu je rozsáhlý aqupark s nepřeberným  množstvím skluzavek a tobogánů, 14 venkovních bazénů (některé v zimním období vyhřívané), vodní jezírka, stolní tenis, fitness centrum, aerobic, vodní gymnastika, billiard, potápěčské centrum, masáže, minigolf, fotbal, animační programy.

Pro děti: Bazény, minidisco, miniklub, dětské menu v restauraci.

Poznámka: Do Egypta musí mít cestovní pas platnost ještě min. 6 měsíců po návratu. Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci včetně nápojů místní výroby-10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby ve vybraných restauracích a barech hotelu-občerstvení během dne-tenisový kurt, stolní tenis, minigolf, fitness centrum, šachy, animační programy-slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži.

Ubytování: hotel ****

Komfortně vybavené pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, sejfem, minibarem, telefonem, terasou. Možnost až pětilůžkových pokojů na vyžádání a za příplatek.