Hurghada - MINAMARK BEACH RESORT ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel leží v zahradě v centru moderní části letoviska Hurghada na známé Sheraton street. V blízkosti hotelu jsou obchody, restaurace, kavárny, bary. Letiště je vzdáleno 7 km. Pláž: Písečná pláž leží přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Vybavení: Hotel vhodný zejména pro klienty, kteří mají rádi dovolenou v blízkosti centra letoviska. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, bar na pláži, bar u bazénu, dvě restaurace, maurská kavárna, diskotéka, obchody, internetové připojení. Sport a zábava: Venkovní bazén, bazén se skluzavkami, fitness centrum, sauna, masáže, jacuzzi, billiard, volejbal, stolní tenis, animační programy a zábavní večery, vodní sporty na pláži. Pro děti: Bazén, hřiště, miniklub. Poznámka: Do Egypta lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 6 měsíců po návratu. Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu. Celý popis

Hurghada - MINAMARK BEACH RESORT ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Hurghada - MINAMARK BEACH RESORT ****

Poloha: Hotel leží v zahradě v centru moderní části letoviska Hurghada na známé Sheraton street. V blízkosti hotelu jsou obchody, restaurace, kavárny, bary. Letiště je vzdáleno 7 km.

Pláž: Písečná pláž leží přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný zejména pro klienty, kteří mají rádi dovolenou v blízkosti centra letoviska. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, bar na pláži, bar u bazénu, dvě restaurace, maurská kavárna, diskotéka, obchody, internetové připojení.

Sport a zábava: Venkovní bazén, bazén se skluzavkami, fitness centrum, sauna, masáže, jacuzzi, billiard, volejbal, stolní tenis, animační programy a zábavní večery, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Bazén, hřiště, miniklub.

Poznámka: Do Egypta lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 6 měsíců po návratu. Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:
- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- 1 x za pobyt večeře v čínské restauraci á la carte - 11:00 - 12:00 dopolední občerstvení v baru u bazénu a na pláži- 16:00 - 17:00 odpolední občerstvení v baru na pláži- 14:30 - 15:30 odpolední občerstvení v italské restauraci- 12:00 - 15:00 zmrzlina pro děti v baru na pláži- 09:00 - 22:00 nealkoholické a alkoholické nápoje ve vybraných restauracích a barech hotelu

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, minibar. Většina pokojů s balkónem nebo terasou. Možnost až dvou přistýlek.