Makadi - STELLA DI MARE BEACH RESORT & SPA *****

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel leží v turistické oblasti Makadi, 30 km od letiště a 35 km od centra Hurghady. Pláž: Hotel leží u pláže s korálovým podložím, přes které vede molo. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, bankomat, hlavní restaurace, restaurace á la carte s kuchyní italskou a indickou, restaurace u pláže, lobby bar, dva bary u bazénů, bar na pláži, maurská kavárna, diskotéka, internetové připojení, kadeřnictví, kosmetický salón, konferenční sál, čistírna, obchody. Sport a zábava: Několik venkovních bazénů (některé v zimním období vyhřívané), tenisový kurt, billiard, stolní tenis, šipky, minigolf, fitness centrum, lázně, masáže, sauna, pára, léčebné procedury. Pro děti: Bazén, miniklub, hřiště. Poznámka: Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu. Celý popis

Makadi - STELLA DI MARE BEACH RESORT & SPA *****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Makadi - STELLA DI MARE BEACH RESORT & SPA *****

Poloha: Hotel leží v turistické oblasti Makadi, 30 km od letiště a 35 km od centra Hurghady.

Pláž: Hotel leží u pláže s korálovým podložím, přes které vede molo. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, bankomat, hlavní restaurace, restaurace á la carte s kuchyní italskou a indickou, restaurace u pláže, lobby bar, dva bary u bazénů, bar na pláži, maurská kavárna, diskotéka, internetové připojení, kadeřnictví, kosmetický salón, konferenční sál, čistírna, obchody.

Sport a zábava: Několik venkovních bazénů (některé v zimním období vyhřívané), tenisový kurt, billiard, stolní tenis, šipky, minigolf, fitness centrum, lázně, masáže, sauna, pára, léčebné procedury.

Pro děti: Bazén, miniklub, hřiště.

Poznámka: Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-11:00 - 12:00 pozdní snídaně-15:30 - 17:00 občerstvení-22:30 - 00:30 noční občerstvení-10:00 - 23:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby-1 x za pobyt večeře v restauraci á la carte (po předchozí rezervaci)

Ubytování: hotel *****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, telefon, TV se satelitním příjmem, sejf, balkón nebo terasa. Možnost jedné přistýlky, rodinné pokoje na vyžádání.