Hurghada - IMPERIAL SHAMS ABU SOMA ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel leží 8 km od letoviska Safaga a 45 km od letiště v Hurghadě. Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace s italskou a egyptskou kuchyní, gril bar u bazénu, lobby bar, disco bar, anglický pub, kavárna, internetové připojení, kadeřnictví, kosmetický salón, čistírna, obchody. Sport a zábava: Dva venkovní bazény, lázně, fitness centrum, masáže, jacuzzi, léčebné procedury, pára, sauna, tenisový kurt, squash, billiard, stolní tenis, šipky, potápěčské centrum, vodní sporty na pláži, minigolf, plážový volejbal, animační programy. Pro děti: Bazén, hřiště, animační programy, mini disco, mini klub, dětské menu v restauraci. Poznámka: Do Egypta musí mít cestovní pas platnost ještě min. 6 měsíců po návratu. Od roku 2012 musí mít každé... Celý popis

Hurghada - IMPERIAL SHAMS ABU SOMA ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Hurghada - IMPERIAL SHAMS ABU SOMA ****

Poloha: Hotel leží 8 km od letoviska Safaga a 45 km od letiště v Hurghadě.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace s italskou a egyptskou kuchyní, gril bar u bazénu, lobby bar, disco bar, anglický pub, kavárna, internetové připojení, kadeřnictví, kosmetický salón, čistírna, obchody.

Sport a zábava: Dva venkovní bazény, lázně, fitness centrum, masáže, jacuzzi, léčebné procedury, pára, sauna, tenisový kurt, squash, billiard, stolní tenis, šipky, potápěčské centrum, vodní sporty na pláži, minigolf, plážový volejbal, animační programy.

Pro děti: Bazén, hřiště, animační programy, mini disco, mini klub, dětské menu v restauraci.

Poznámka: Do Egypta musí mít cestovní pas platnost ještě min. 6 měsíců po návratu. Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive.

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, lednička, sejf, telefon, fén, balkón nebo terasa. Možnost jedné přistýlky.