Paříž na konec roku - silvestr

Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Jak s letošním Silvestrem? Paříš? Pařím, v Paříži. Nenechte si ujít jedno z nejromantičtějších evropských měst pod světly ohňostrojů a slavnostní přípitek pod Eiffelovou věží. Na procházce po Champs Elysées můžete vymyslet předsevzetí pro následující rok a u Vítězného oblouku žasnout nad předpůlnoční videoshow. Program: 1.den: Odjezd z Prahy v odpoledních hodinách. 2.den: Po příjezdu do Paříže krátký okruh autobusem – Pantheon, Sorbona, Notre Dame, kde si vystoupíme a projdeme přes Centre George Pompidou, Forum des Halles k Louvru a dále procházkou po Champs Elysées k Vítěznému oblouku a zpět k Place de la Concorde a dále k opeře. Individuální volno. Ve večerních hodinách přesun na ubytování. 3.den: Ráno po snídani nás čeká Eiffelova věž s možnou prohlídkou, Martovo pole, Invalidovna. Následně se přesuneme k Moulin Rouge a procházkou přes Montmartre k nádherné bazilice Sacre Coeur a přesun do centra. Odpoledne individuální program s... Celý popis

Paříž na konec roku - silvestr

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Paříž na konec roku - silvestr

Jak s letošním Silvestrem? Paříš? Pařím, v Paříži. Nenechte si ujít jedno z nejromantičtějších evropských měst pod světly ohňostrojů a slavnostní přípitek pod Eiffelovou věží. Na procházce po Champs Elysées můžete vymyslet předsevzetí pro následující rok a u Vítězného oblouku žasnout nad předpůlnoční videoshow.

Program: 1.den: Odjezd z Prahy v odpoledních hodinách.

2.den: Po příjezdu do Paříže krátký okruh autobusem – Pantheon, Sorbona, Notre Dame, kde si vystoupíme a projdeme přes Centre George Pompidou, Forum des Halles k Louvru a dále procházkou po Champs Elysées k Vítěznému oblouku a zpět k Place de la Concorde a dále k opeře. Individuální volno. Ve večerních hodinách přesun na ubytování.

3.den: Ráno po snídani nás čeká Eiffelova věž s možnou prohlídkou, Martovo pole, Invalidovna. Následně se přesuneme k Moulin Rouge a procházkou přes Montmartre k nádherné bazilice Sacre Coeur a přesun do centra. Odpoledne individuální program s možnou projížďkou po Seině. Večerní silvestrovské oslavy u Eiffelovky nebo na Champs Elysées.

4.den: Odjezd do ČR v cca 1:30. Návrat do Prahy v odpoledních hodinách.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: Praha – 17:00 hod proti Hlavnímu vlakovému nádraží, parkoviště u skleněných kopulí
Beroun - 17:45 čerpací stanice OMW
Plzeň - 18:30 zastávka MHD Černice
Rozvadov - 19:30 hod Svatá Kateřina


ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ.

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.