Silvestr v Paříži - SUPERSLEVA = JEN ZA 2.399,- KČ a taxy !!

Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: bez stravy
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!! SUPER SLEVA !!! Garance nejlepší ceny v ČR A SR !!! Opakujeme úspěšný zájezd z předchozích let ! Po celé dva dny budete nasávat atmosféru Silvestrovské Paříže na nejznámějších místech tohoto romantického města nad Seinou ! UBYTOVÁNÍ V HOTELU PREMIERE CLASSE = POKOJE S VLASTNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM ! (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!) Celý popis

Silvestr v Paříži - SUPERSLEVA = JEN ZA 2.399,- KČ a taxy !!

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Silvestr v Paříži - SUPERSLEVA = JEN ZA 2.399,- KČ a taxy !!

Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!! SUPER SLEVA !!!

Garance nejlepší ceny v ČR A SR !!! Opakujeme úspěšný zájezd z předchozích let !

Po celé dva dny budete nasávat atmosféru Silvestrovské Paříže
na nejznámějších místech tohoto romantického města nad Seinou !

UBYTOVÁNÍ V HOTELU PREMIERE CLASSE = POKOJE S VLASTNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM ! (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!)

Stravování: bez stravy

SNÍDANĚ KONTINENTÁLNÍ BUFET možná za příplatek 140,- Kč !

Doprava: autokarem

Nový Bor, Liberec, Mladá Boleslav, Praha, Hradec Králové, Plzeň, Ostrava, Olomouc, Brno, Jihlava a další místa v ČR dle poptávky !

Ubytování: hotel

hotel Premiere Classe, 3-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!), 1-lůžkové a 2-lůžkové pokoje možné za příplatek!

Program zájezdu

1. den: Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!
! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy v hotelu, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Nepoužíváme hotely Formule F 1 se společnými WC a sprchami na chodbě !
Silvestr v Paříži ! SUPER SLEVA
Teploty v Paříži v tomto období: + 4 až + 10 stupňů !
Vítáme rok 2020 pod Eifelkou !
Opakujeme úspěšný zájezd z předchozích let !
Po celé dva dny budete nasávat atmosféru Silvestrovské Paříže na nejznámějších místech tohoto romantického města nad Seinou !
Program zájezdu:
29. 12. :
Ve 12.30 hodin odjezd z Nového Boru, ve 13.30 hodin z Liberce, ve 14.30 hodin z Mladé Boleslavi, v 16 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Hradce Králové ve 14 hodin, z Plzně od výstaviště v 17.30 hodin, v 09.30 z Ostravy, v 11.00 z Olomouce, ve 12.30 z Brna, ve 13.45 z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem do Francie.

2. den: 30. 12. :
Dopoledne příjezd do Paříže, Eifelova věž, projížďka lodí po Seině, Vítězný oblouk, procházka po Champs Elyseés, náměstí Svornosti , Tulerijské zahrady, Radnice, Notre Dame, vpodvečer osobní volno v centru Paříže s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !

3. den: 31. 12. Silvestr :
Po snídani odjezd na prohlídku moderní čtvrtě La Defense, dále přejezd do blízkosti Pantheonu, prohlídka, Lucemburské zahrady, Senát, Latinská čtvrť, Pompidou Centre, Louvre nebo Museum Orsay, Montmartre, bazilika Sacre Coeur, náměstí malířů, Moulin Rouge, Pigale, účast na Silvestrovské oslavě a novoroční přípitek na Champs Elyseés nebo u Eifelovy věže v bezprostředním kontaktu s milióny návštěvníků Paříže z celého světa do časných ranních hodin ! Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !

4. den: 1. 1. Nový rok :
Mezí 2. a 3. hodinou ranní odjezd z Paříže. Tranzit Francií a Německem do ČR.. Ve večerních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 19 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !.
Doporučené kapesné:
60 – 80 EURO na vstupy a drobné suvenýry i na drobné výdaje na odpočivadlech při průjezdech Německem. Vstupy: Eiffelova věž 12 – 16 EURO, loď 12 EURO, Louvre a Museé d´Orsay po 12 EURO, Pantheon 12 EURO, metro a lanovka 8 EURO.
Cena zájezdu: 2.399,- Kč
/původní cena 3.990,- Kč !/
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Pouze doprava oběma směry nebo další sedačka : 2.990,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu luxusním busem (VIDEO, KLIMA, WC) , 1 x nocleh v hotelu Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) ve 3-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-za příplatek 2- a 1-lůžkový pokoj, průvodce, pojištění CK.
Příplatky:
komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny:140 Kč, 2-lůžkový pokoj: 180,- Kč za osobu = celkem 360,- Kč, 1-lůžkový pokoj: 720,- Kč, kontinentální snídaně: 140,- Kč.. !!! místní poplatky (vjezdy-vstupy do center měst, taxy atd.): 990,- Kč.
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !

Podobné zájezdy