Alleghe - ALLE ALPI***


Hotel Alle Alpi se nachází na centrálním náměstí města Alleghe, v blízkosti supermarketu, pošty nebo lékarny. 200 metrů od hotelu najdete zimní stadion a lyžařské vleky lyžařského centra Civetta. Služby Bar v horském stylu, společenská místnost s TV, velká terasa, garáž (za poplatek), úschovna lyží v malém domku za hotelem. Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Alleghe - ALLE ALPI***

Hotel Alle Alpi se nachází na centrálním náměstí města Alleghe, v blízkosti supermarketu, pošty nebo lékarny. 200 metrů od hotelu najdete zimní stadion a lyžařské vleky lyžařského centra Civetta.

Služby
Bar v horském stylu, společenská místnost s TV, velká terasa, garáž (za poplatek), úschovna lyží v malém domku za hotelem.

Stravování: polopenze

Stravování formou polopenze. Snídaně formou bufetu, při večeři výběr z menu (3 druhy prvního chodu, dva druhy druhého chodu a dva druhy dezertů). Při snídani nejsou v ceně zahrnuty horké nápoje z baru (káva, cappuccino, horká čokoláda), při večeři si hosté také hradí nápoje sami.

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí pokoje typu Comfort a Standard, a dále tzv. propojené pokoje, které jsou vhodné pro rodiny s dětmi. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, Wi-Fi připojením, vysoušečem vlasů, telefonem a na vyžádání trezorem. Pokoje mají balkón/terasu.