Livigno - Alpen Village ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti sjezdovek Mottolino. Centrum Livigna je odtud vzdáleno přibližně 1,5 km. Sport a zábava: V hotelu lze využít trezor, lyžárnu a Wifi připojení k internetu. Za poplatek je poskytnuto garážové stání, lze si půjčit lyže a využít servisu lyžařského vybavení - je tu i lyžařská škola. Relaxace za poplatek zahrnuje masáže či kosmetiské služby. Pro děti je zde k dispozici dětský koutek i s hlídáním, a různé animační programy. Celý popis

Livigno - Alpen Village ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Livigno - Alpen Village ***

Poloha: Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti sjezdovek Mottolino. Centrum Livigna je odtud vzdáleno přibližně 1,5 km.

Sport a zábava: V hotelu lze využít trezor, lyžárnu a Wifi připojení k internetu. Za poplatek je poskytnuto garážové stání, lze si půjčit lyže a využít servisu lyžařského vybavení - je tu i lyžařská škola. Relaxace za poplatek zahrnuje masáže či kosmetiské služby. Pro děti je zde k dispozici dětský koutek i s hlídáním, a různé animační programy.

Stravování: polopenze

Polopenze zahrnuje snídaně formou bufetu a servírované tříchodové večeře s výběrem z menu, patří k nim i menší salátový bufet.

Ubytování: hotel ***

Jednolůžkové nebo dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny satelitní TV, telefonem, trezorem, vlastní koupelnou a fénem. Většina pokojů ma navíc balkon nebo terasu.

Vybavení: Celkem sedm budov, které tvoří areál hotelu, je propojeno chodbami. Je zde k dispozici 163 standardních pokojů. Dále tu nalezneme recepci a lobby, restauraci, bar, také společenskou místnost se satelitní TV, lyžárnu a parkoviště. K dispozici je i bazén, vířivka nebo sauna, posilovna a relaxační koutek.