Apulia - VILLAGGIO ACROBALENO

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Villaggio se nachází u vyhlášené pláže Spiaggia Castello, pouhých 1,8 km od centra Vieste. Celé villaggio je velmi rozlehlé a jeho umístění v klidném a příjemném prostředí napomáhá atmosféře pohody a relaxu. Služby Klientům je k dispozici bazén s hydromasáží, bar, restaurace, pizzerie, minimarket, dětský koutek, parkoviště, sportovní a animační programy v italštině. Vzdálenost od moře: 150 – 400 m Celý popis

Apulia - VILLAGGIO ACROBALENO

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Apulia - VILLAGGIO ACROBALENO

Villaggio se nachází u vyhlášené pláže Spiaggia Castello, pouhých 1,8 km od centra Vieste. Celé villaggio je velmi rozlehlé a jeho umístění v klidném a příjemném prostředí napomáhá atmosféře pohody a relaxu.

Služby

Klientům je k dispozici bazén s hydromasáží, bar, restaurace, pizzerie, minimarket, dětský koutek, parkoviště, sportovní a animační programy v italštině.

Vzdálenost od moře: 150 – 400 m

Ubytování: apartmán

Všechny apartmány se skládají z obývací místnosti s kuchyňským koutem, pokoje s manželskou postelí, pokoje se dvěma lůžky a koupelny a jsou vybaveny malým grilem. Typy A se nacházejí v prvním patře vilek umístěných 250 – 400 m od pláže. Typy B se nacházejí v přízemí vilek umístěných 250 – 400 m od pláže. A typy C se nacházejí v řadových vilkách s malou verandou umístěných 150 – 250 m od pláže.