Bormio - CHALET ALBERTI


Residence Chalet Alberti se pyšní především skvělou polohou v klidné oblasti, v blízkosti lázní a nedaleko lyžařských vleků. Je to ideální místo kde strávit zimní dovolenou jak pro skupiny tak pro rodiny s dětmi. Lyžaři také ocení celoroční lyžařský provoz na nedalekém ledovci Stelvio. Celý popis

Bormio - CHALET ALBERTI

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Bormio - CHALET ALBERTI

Residence Chalet Alberti se pyšní především skvělou polohou v klidné oblasti, v blízkosti lázní a nedaleko lyžařských vleků. Je to ideální místo kde strávit zimní dovolenou jak pro skupiny tak pro rodiny s dětmi. Lyžaři také ocení celoroční lyžařský provoz na nedalekém ledovci Stelvio.

Ubytování: apartmán

Apartmány MONO 2-4 se nachází v přízemí či prvním patře a skládají se z kuchyně/obývacího pokoje s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, palandy, koupelny se sprchou a balkónu s panoramatickým výhledem.

Apartmány BILO 2-4 se skládají z prostorného obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny se sprchou, zahrady a balkónu s panoramatickým výhledem.

Apartmány TRILO 4-6 se skládají z bohatě vybavené kuchyně/obývacího pokoje, dvou ložnic, koupelny se sprchou a prostorného balkónu.