Buttrio - VILLA DRAGONI

Ubytování: vila Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Tato překrásná villa benátského stylu byla původně postavena v sedmnáctém století a dále pak byla renovována na přelomu století dvacátého. Díky tomu nabízí neopakovatelnou atmosféru, kde jakoby na Vás dýchala historie a klid. Villa také nabízí ideální prostory pro prezentace, team buildingové pobyty, či jiné firemní akce. Villa je tak vhodná nejen pro rodiny s dětmi a klienty toužící po turistice a pohybu, ale i cvičící skupiny, či firmy. Možnost zapůjčení kol, venkovní bazén, terasa s lehátky, parkování zdarma. Celý popis

Buttrio - VILLA DRAGONI

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Buttrio - VILLA DRAGONI

Tato překrásná villa benátského stylu byla původně postavena v sedmnáctém století a dále pak byla renovována na přelomu století dvacátého. Díky tomu nabízí neopakovatelnou atmosféru, kde jakoby na Vás dýchala historie a klid. Villa také nabízí ideální prostory pro prezentace, team buildingové pobyty, či jiné firemní akce. Villa je tak vhodná nejen pro rodiny s dětmi a klienty toužící po turistice a pohybu, ale i cvičící skupiny, či firmy.
Možnost zapůjčení kol, venkovní bazén, terasa s lehátky, parkování zdarma.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu v hotelové restauraci.

Ubytování: vila

Villa nabízí 12 krásně zařízených pokojů, které jsou vyzdobeny ve styl Art Nouveau a z velkých oken nabízí úchvatné pohledy na okolní pohoří. Všechny pokoje jsou vybaveny WC, sprchou a fénem, některé mají TV.