Campitello di Fassa - HOTEL & CLUB GROHMANN***


Tříhvězdičkový hotel Grohmann se nachází v centru Campitello di Fassa v srdci Dolomit. Jedná se o hotel postavený v příjemném horském stylu s dřevěným nábytkem. Hotel Grohmann je ideálním místem pro pohodlnou a odpočinkovou dovolenou. Nachází se kousek pěšky od lanovky Col Rodella (Sella Ronda – Giro dei 4 Passi – Dolomity Superski) a nedaleko parku. Služby Restaurace, bar, místnost s velkou satelitní TV, odpočinková místnost, zastávka přímo před hotelem, garáž a parkoviště, Wi-Fi, zahrada s terasou, wellness centrum (vířivka, sauna, turecké lázně, posilovna). Celý popis

Campitello di Fassa - HOTEL & CLUB GROHMANN***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Campitello di Fassa - HOTEL & CLUB GROHMANN***

Tříhvězdičkový hotel Grohmann se nachází v centru Campitello di Fassa v srdci Dolomit. Jedná se o hotel postavený v příjemném horském stylu s dřevěným nábytkem. Hotel Grohmann je ideálním místem pro pohodlnou a odpočinkovou dovolenou. Nachází se kousek pěšky od lanovky Col Rodella (Sella Ronda – Giro dei 4 Passi – Dolomity Superski) a nedaleko parku.

Služby
Restaurace, bar, místnost s velkou satelitní TV, odpočinková místnost, zastávka přímo před hotelem, garáž a parkoviště, Wi-Fi, zahrada s terasou, wellness centrum (vířivka, sauna, turecké lázně, posilovna).

Stravování: polopenze

Stravování formou polopenze. Restaurace nabízí různé tradiční, národní i mezinárodní pokrmy. Hosté budou rozmazlováni nabídkou rozmanitých menu s širokou škálou prvních a druhých chodů. K dispozici je také salátový bufet a bufet s domácími dezerty.

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí různé typy. Pokoje Classic jsou k dispozici s možností přidání třetího a čtvrtého lůžka a jsou vybaveny satelitní TV, telefonem, trezorem, minibarem, fénem a některé i balkonem. V nabídce jsou také pokoje Prestige a Mini Apartmány (ceny na vyžádání v CK). Pokoje Prestige jsou luxusnější, mají hydromasážní vanu nebo sprchu a větší TV. Miniapartmány jsou dvoupokojové pro 4 – 5 osob.