Canazei - SPORT HOTEL & CLUB IL CAMINETTO***+


Tento alpský tříhvězdičkový hotel se nachází na strategickém, klidném a slunečném místě v Canazei v srdci Dolomit. Od centra města je vzdálen pouhých 700 metrů a 900 metrů od lanovky Belevedere (Sella Ronda – Giro dei 4 Passi – Dolomity Superski). Je výborným výchozím bodem pro krásné procházky po údolí. Hotel zajišťuje spojení k lanovkám soukromým minibusem (zdarma) nebo skibusem Fassa (za příplatek). Služby Jídelna, salónek, americký bar, místnost s velkou satelitní TV, minibus k lanovce, Wi-Fi, velké parkoviště, zahrada a terasa, mini club (pro děti od 4 do 12 let), wellness centrum s bazénem a vířivkou Celý popis

Canazei - SPORT HOTEL & CLUB IL CAMINETTO***+

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Canazei - SPORT HOTEL & CLUB IL CAMINETTO***+

Tento alpský tříhvězdičkový hotel se nachází na strategickém, klidném a slunečném místě v Canazei v srdci Dolomit. Od centra města je vzdálen pouhých 700 metrů a 900 metrů od lanovky Belevedere (Sella Ronda – Giro dei 4 Passi – Dolomity Superski). Je výborným výchozím bodem pro krásné procházky po údolí. Hotel zajišťuje spojení k lanovkám soukromým minibusem (zdarma) nebo skibusem Fassa (za příplatek).

Služby
Jídelna, salónek, americký bar, místnost s velkou satelitní TV, minibus k lanovce, Wi-Fi, velké parkoviště, zahrada a terasa, mini club (pro děti od 4 do 12 let), wellness centrum s bazénem a vířivkou

Stravování: polopenze

Stravování formou polopenze. Snídaně jsou formou bufetu, při večeři je k dispozici zeleninový bufet a typické pokrmy oblasti Vall di Fassa. Na závěr večeře je bufet s dezerty a ovocem.

Ubytování: hotel ***+

Hotel nabízí různé typy pokojů, od typu classic až po prestige. Některé pokoje mají také panoramatický výhled na Dolomity. Pokoje Classic jsou k dispozici s možností přidání třetího a čtvrtého lůžka a jsou vybaveny satelitní TV, minibarem, telefonem, trezorem, fénem a většinou i balkonem. V nabídce jsou také pokoje Prestige, Mini Apartmány a dvoupokojové apartmány (ceny na vyžádání v CK)