Canazei - VILLETTA MARIA***


Hotel Villetta Maria je typická horská chata umístěná ve výšce 1681 m.n.m.. Jeho hlavní charakteristikou je jeho malebná a klidná poloha. Chata je obklopena majestátní Marmoladou, „královnou Dolomit“ a vrcholy hory Gran Vernel. Hotel se nachází pouhých 5 km od Canazei a lanovky Belvedere, a 3 km od lanovky Ciampac-Buffaure v Alba di Canazei. Hotel nabízí soukromou kyvadlovou dopravu až k vlekům. Služby Restaurace, bar, místnost s velkou satelitní TV, odpočinková místnost, soukromé parkoviště, zahrada s terasou, Wi-Fi, soukromá kyvadlová doprava k vlekům (zdarma), autobusová zastávka 350 m od hotelu, wellness (vířivka, sauna, turecké lázně, posilovna). Celý popis

Canazei - VILLETTA MARIA***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Canazei - VILLETTA MARIA***

Hotel Villetta Maria je typická horská chata umístěná ve výšce 1681 m.n.m.. Jeho hlavní charakteristikou je jeho malebná a klidná poloha. Chata je obklopena majestátní Marmoladou, „královnou Dolomit“ a vrcholy hory Gran Vernel. Hotel se nachází pouhých 5 km od Canazei a lanovky Belvedere, a 3 km od lanovky Ciampac-Buffaure v Alba di Canazei. Hotel nabízí soukromou kyvadlovou dopravu až k vlekům.

Služby
Restaurace, bar, místnost s velkou satelitní TV, odpočinková místnost, soukromé parkoviště, zahrada s terasou, Wi-Fi, soukromá kyvadlová doprava k vlekům (zdarma), autobusová zastávka 350 m od hotelu, wellness (vířivka, sauna, turecké lázně, posilovna).

Stravování: polopenze

Stravování formou polopenze. V nabídce typické pokrmy Val di Fassa, které výborně doplňuje nabídka místních vín (bílé, červení, růžové i šumivé z regionů Trentino a Alto Adige).

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí různé typy. Pokoje Classic jsou k dispozici s možností přidání třetího a čtvrtého lůžka a jsou vybaveny satelitní TV, telefonem, trezorem, fénem a některé i balkonem. V nabídce jsou také pokoje Miniapartmány a Alpine Suite (ceny na vyžádání v CK). Miniapartmány jsou dvoupokojové pro 4 – 5 osob. Alpine Suite jsou velké, pohodlné pokoje s kuchyňským koutem a samostatným vchodem přímo zvenčí.