Capri - HOTEL BUSSOLA

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Hotel se nachází 5 minut chůze od historického centra Anacapri – v klidné zelené zóně. Jeho strategická poloha umožňuje dosáhnout během několika minut chůze zajímavá místa – červený dům, zastávku autobusu do města Capri, přístavu Marina Grande, k majáku a známou Modrou jeskyni, milovníci procházek dojdou k jeskyni i příjemnou delší procházkou. Hotel se nachází v klidné ulici, která je pěší zónou, je obklopen zahradou a kolem se nacházejí domy typické pro ostrov Capri. Hostům jsou k dispozici 2 terasy s lehátky, která zvou k odpočinku. Vzdálenost od centra: 5 minut chůze Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Capri - HOTEL BUSSOLA

Hotel se nachází 5 minut chůze od historického centra Anacapri – v klidné zelené zóně. Jeho strategická poloha umožňuje dosáhnout během několika minut chůze zajímavá místa – červený dům, zastávku autobusu do města Capri, přístavu Marina Grande, k majáku a známou Modrou jeskyni, milovníci procházek dojdou k jeskyni i příjemnou delší procházkou. Hotel se nachází v klidné ulici, která je pěší zónou, je obklopen zahradou a kolem se nacházejí domy typické pro ostrov Capri. Hostům jsou k dispozici 2 terasy s lehátky, která zvou k odpočinku.

Vzdálenost
od centra: 5 minut chůze

Stravování: snídaně

Snídaně bufetovou formou, budete mít možnost mimo jiné ochutnat domácí koláče.

Ubytování: hotel ***

Hotel má k dispozici 18 pokojů, všechny se sociálním zařízením a komfortně vybavené. Některé s terasou či výhledem (za příplatek). Všechny pokoje jsou typickém stylu ostrova Capri, s klenutými stropy a malovanými dlaždicemi. Výzdoba pokoje je klasická v římském stylu a se starožitným nábytkem pro vytvoření atmosféry typické vily v této oblasti. K dispozici jsou pokoje dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové a také 1 rodinný pokoj pro 5 osob. V každém pokoji je klimatizace, topení, vysoušeč vlasů, Wi-Fi, telefon, trezor, toaletní set.