Casamicciola Terme - VILLA D´ORTA

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Hotel Villa D´Orta je tříhvězdičkový rodinný hotel nacházející se v klidné části ostrova Ischia v oblasti Casamicciola Terme, která je bohatá na vegetaci a zeleň. Hotel leží nedaleko známých pramenů Gurgitiello, které jsou kolébkou ischitánských termálních pramenů a nacházejí se zde ty nejlepší termální lázně z celého ostrova. Hotelový svoz na pláž a do centra zdarma (dle časového rozvrhu). Písečná pláž je od hotelu vzdálena 1 km, stejně tak i centrum se známým náměstím „Piazza Marina“. Autobusová zastávka se nachází hned před hotelem. Služby Hotel nabízí venkovní minerální bazén se sluneční terasou, lehátky a slunečníky, vnitřní minerální bazén (37 °C), turecké lázně, bar, satelitní TV, soukromé parkoviště. To vše obklopené krásnou zahradou. Bazény jsou otevřeny od 14.04. do 21.10. Vzdálenost od moře: 1 km od centra: 1 km Celý popis

Casamicciola Terme - VILLA D´ORTA

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Casamicciola Terme - VILLA D´ORTA

Hotel Villa D´Orta je tříhvězdičkový rodinný hotel nacházející se v klidné části ostrova Ischia v oblasti Casamicciola Terme, která je bohatá na vegetaci a zeleň. Hotel leží nedaleko známých pramenů Gurgitiello, které jsou kolébkou ischitánských termálních pramenů a nacházejí se zde ty nejlepší termální lázně z celého ostrova. Hotelový svoz na pláž a do centra zdarma (dle časového rozvrhu). Písečná pláž je od hotelu vzdálena 1 km, stejně tak i centrum se známým náměstím „Piazza Marina“. Autobusová zastávka se nachází hned před hotelem.

Služby
Hotel nabízí venkovní minerální bazén se sluneční terasou, lehátky a slunečníky, vnitřní minerální bazén (37 °C), turecké lázně, bar, satelitní TV, soukromé parkoviště. To vše obklopené krásnou zahradou. Bazény jsou otevřeny od 14.04. do 21.10.

Vzdálenost
od moře: 1 km
od centra: 1 km

Stravování: polopenze

Formou polopenze v hotelové restauraci s typickou středomořskou a místní kuchyní. Snídaně formou bohatého bufetu a večeře (výběr ze 2 druhů menu). Hotel nabízí také víno z vlastní produkce (Cellars Villa D´Orta).

Ubytování: hotel ***

Všechny pokoje jsou zařízeny v elegantním středomořském stylu. Pokoj Standard - s výhledem do vnitrobloku a malou terasou, vlastní koupelnou se sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, plážovým ručníkem, prádelníkem, klimatizací a topením, trezorem, bezplatnou Wi-Fi, satelitní TV s plochou obrazovkou a telefonem.
Za příplatek je možný pokoj Standard s výhledem na moře a pokoj Superior s výhledem na moře (info o ceně u nás v CK).