Elba - ACQUASALATA

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Apartmán Acquasalata se nachází v oblasti Magazzini a nabízí krásný výhled ze dvou teras na malý přístav Magazzini, kde se nachází profesionální jachtingové centrum s kurzy pro začátečníky i pokročilé, ale i potápěčské centrum. Vzdálenost od pláže je 300 metrů. Klidná oblast nabízí svým návštěvníkům příležitost k procházkám po pláži s úchvatným výhledem na Portoferraio. Služby Výhled na moře, terasa, parkoviště Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - ACQUASALATA

Apartmán Acquasalata se nachází v oblasti Magazzini a nabízí krásný výhled ze dvou teras na malý přístav Magazzini, kde se nachází profesionální jachtingové centrum s kurzy pro začátečníky i pokročilé, ale i potápěčské centrum. Vzdálenost od pláže je 300 metrů. Klidná oblast nabízí svým návštěvníkům příležitost k procházkám po pláži s úchvatným výhledem na Portoferraio.

Služby
Výhled na moře, terasa, parkoviště

Ubytování: apartmán

Apartmán má obývací pokoj s odděleným kuchyňským koutem, dvoulůžkový pokoj, pokoj se dvěma oddělenými lůžky, dvě koupelny (jedna koupelna má jen sprchu a umyvadlo a je průchozí z jedné ložnice), malý obývací pokoj s rozkládací pohovkou. Apartmán je vybaven televizí, myčkou a pračkou.