Elba - APARTMÁN CASA PATRIZIA

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Apartmán Casa Patrizia se nachází v centru města Marina di Campo, kde leží i nejdelší pláž na ostrově. Tento třípokojový apartmán se nachází v prvním patře, pouhých 50 metrů od moře a je ideální pro rodiny s dětmi, které chtějí mít veškeré služby na dosah ruky. V centru města jsou restaurace, bary, obchůdky, trhy a promenáda, která je ideální pro večerní procházky. Jsou zde i dětská hřiště. Apartmán Casa Patrizia je jako stvořený ke strávení příjemné dovolené na ostrově Elba. Služby Klimatizace, terasa, wi-fi připojení Vzdálenost od moře: 50 m od centra: v centru Celý popis

Elba - APARTMÁN CASA PATRIZIA

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - APARTMÁN CASA PATRIZIA

Apartmán Casa Patrizia se nachází v centru města Marina di Campo, kde leží i nejdelší pláž na ostrově. Tento třípokojový apartmán se nachází v prvním patře, pouhých 50 metrů od moře a je ideální pro rodiny s dětmi, které chtějí mít veškeré služby na dosah ruky. V centru města jsou restaurace, bary, obchůdky, trhy a promenáda, která je ideální pro večerní procházky. Jsou zde i dětská hřiště. Apartmán Casa Patrizia je jako stvořený ke strávení příjemné dovolené na ostrově Elba.

Služby
Klimatizace, terasa, wi-fi připojení

Vzdálenost
od moře: 50 m
od centra: v centru


Ubytování: apartmán

Elegantně a vkusně zařízený apartmán pro 6-7 osob má obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro dvě osoby, plně vybavenou kuchyň, ložnici s manželskou postelí, pokoj s oddělenými lůžky, koupelnu se sprchovým koutem a dvě terasy (z obývacího pokoje a z kuchyně). Apartmán je vybaven televizí, mikrovlnou troubou, pračkou a klimatizací.