Elba - APARTMÁN CHARME

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Apartmán Charme se nachází v centru vesničky Capoliveri, v budově z 19. století, jež vytváří jeho jedinečnou atmosféru. Byt má vysoké stropy a parketovou podlahu. Celý apartmán vyzařuje retro stylem a přímo vybízí ke strávení příjemné a výjimečné dovolené na ostrově Elba. Capoliveri, jedna z nejkouzelnějších letních destinací na ostrově, je středověká vesnička, která nabízí svým návštěvníkům elegantní designové obchůdky, restaurace, bistra nebo zajímavé řemeslné trhy. Služby Parkování, wi-fi připojení Vzdálenost od moře: 4 km od centra: v centru Celý popis

Elba - APARTMÁN CHARME

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - APARTMÁN CHARME

Apartmán Charme se nachází v centru vesničky Capoliveri, v budově z 19. století, jež vytváří jeho jedinečnou atmosféru. Byt má vysoké stropy a parketovou podlahu. Celý apartmán vyzařuje retro stylem a přímo vybízí ke strávení příjemné a výjimečné dovolené na ostrově Elba. Capoliveri, jedna z nejkouzelnějších letních destinací na ostrově, je středověká vesnička, která nabízí svým návštěvníkům elegantní designové obchůdky, restaurace, bistra nebo zajímavé řemeslné trhy.

Služby
Parkování, wi-fi připojení

Vzdálenost
od moře: 4 km
od centra: v centru


Ubytování: apartmán

Jedinečný a vkusně zařízený apartmán s vysokými stropy má prostorný obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem, dvoulůžkový pokoj, pokoj s jedním lůžkem, koupelnu se sprchou. Apartmán je vybaven televizí a pračkou.