Elba - APARTMÁN TIGLI

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Apartmán Tigli se nachází v centrální části ostrova, v klidném prostředí středomořské vegetace. Během několika minut jízdy autem se nachází vesničky Capoliveri a Porto Azzurro, které jsou ideálním místem pro večerní procházky a návštěvu obchůdků, restaurací a bleších trhů. Nejbližší pláže jsou vzdáleny 5 minut jízdy autem a jsou to pláže Felciaino a Lido di Capoliveri. Dlouhá písečná pláž Lacona je vzdálena 15 minut jízdy autem a je vhodná pro malé děti, jelikož má pozvolný vstup do moře. V těsné blízkosti apartmánu Tigli se nachází apartmán Rosmarino, což je ideální pro dvě rodiny, které chtějí strávit dovolenou společně. Služby Zahrada, venkovní sprcha, parkoviště, posezení s grilem Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - APARTMÁN TIGLI

Apartmán Tigli se nachází v centrální části ostrova, v klidném prostředí středomořské vegetace. Během několika minut jízdy autem se nachází vesničky Capoliveri a Porto Azzurro, které jsou ideálním místem pro večerní procházky a návštěvu obchůdků, restaurací a bleších trhů. Nejbližší pláže jsou vzdáleny 5 minut jízdy autem a jsou to pláže Felciaino a Lido di Capoliveri. Dlouhá písečná pláž Lacona je vzdálena 15 minut jízdy autem a je vhodná pro malé děti, jelikož má pozvolný vstup do moře. V těsné blízkosti apartmánu Tigli se nachází apartmán Rosmarino, což je ideální pro dvě rodiny, které chtějí strávit dovolenou společně.

Služby
Zahrada, venkovní sprcha, parkoviště, posezení s grilem

Ubytování: apartmán

Elegantně a vkusně zařízený apartmán pro 5 osob má obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici s manželskou postelí, ložnici s oddělenými lůžky, koupelnu se sprchovým koutem a terasu.