Elba - APARTMÁN VERDE E BLU


Tyto tři apartmány (Lilium, Le Palme, Orchis) se nacházejí na panoramatickém místě, mezi olivovníky a vinicemi, s překrásným výhledem na záliv Lacona. Apartmány leží 5 minut jízdy autem od velké písečné pláže Lacona s pozvolným vstupem do moře, kde se nacházejí i restaurace a bary. Apartmány Lilium, Le Palme a Orchis jsou umístěny ve dvou vilách nedaleko od sebe, což je ideální pro více rodin, které chtějí strávit dovolenou společně. Služby Parkování, terasa, gril, výhled na moře, zahrada, pračka Celý popis

Elba - APARTMÁN VERDE E BLU

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - APARTMÁN VERDE E BLU

Tyto tři apartmány (Lilium, Le Palme, Orchis) se nacházejí na panoramatickém místě, mezi olivovníky a vinicemi, s překrásným výhledem na záliv Lacona. Apartmány leží 5 minut jízdy autem od velké písečné pláže Lacona s pozvolným vstupem do moře, kde se nacházejí i restaurace a bary. Apartmány Lilium, Le Palme a Orchis jsou umístěny ve dvou vilách nedaleko od sebe, což je ideální pro více rodin, které chtějí strávit dovolenou společně.

Služby
Parkování, terasa, gril, výhled na moře, zahrada, pračka

Ubytování: apartmán

Apartmán Lilium je umístěn v prvním patře vily a má obývací pokoj se dvěma pohovkami a kuchyňský kout (s vchodem na terasu), dva dvoulůžkové pokoje a dvě koupelny. Hosté mohou využít i zahradu s grilem.

Apartmán Le Palme je umístěn v přízemí téže vily jako předchozí apartmán Lilium a má obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem, dva dvoulůžkové pokoje (jedna z nich s třetím lůžkem a malou kuchyňkou), dvě koupelny a terasu s přístupem do zahrady.

Apartmán Orchis je umístěn v prvním patře a má prostorný obývací pokoj s pohovkou, kuchyň, dva dvoulůžkové pokoje, koupelnu se sprchovým koutem a terasu s venkovním posezením, lehátky a grilem.