Elba - HOTEL ANTARES***


Hotel Antares je tříhvězdičkový hotel nacházející se na jižním pobřeží ostrova Elba v těsné blízkosti moře, jen pár kroků od soukromé pláže s jemným pískem na Lido di Capoliveri. Hotel, který je obklopen středomořskou vegetací, je ideálním místem pro strávení dovolené u moře, v klidné zóně zálivu Stella. Antares se skládá z hlavní budovy a menší budovy (Depandance I Pini – 50 schodů od hotelu). Pouhých 10 minut jízdy od hotelu se nachází města Capoliveri a Porto Azzurro – dvě významné turistické destinace. O kus dál se nachází větší města Marina di Campo, Portoferraio a Rio Marina, kde jsou restaurace, bary, kavárny, obchody a rušný noční život. Služby Hlavní budova má foyer, restauraci, bar, panoramatickou terasu v 1. patře, ze které lze pozorovat západ slunce, pláž s vybavením, bazén, vířivku, zahradu, tenisový kurt, park s dětským hřištěm, plážový servis (slunečník a 2 lehátka na 1 pokoj – na pláži jsou převlékací kabinky a... Celý popis

Elba - HOTEL ANTARES***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - HOTEL ANTARES***

Hotel Antares je tříhvězdičkový hotel nacházející se na jižním pobřeží ostrova Elba v těsné blízkosti moře, jen pár kroků od soukromé pláže s jemným pískem na Lido di Capoliveri. Hotel, který je obklopen středomořskou vegetací, je ideálním místem pro strávení dovolené u moře, v klidné zóně zálivu Stella. Antares se skládá z hlavní budovy a menší budovy (Depandance I Pini – 50 schodů od hotelu). Pouhých 10 minut jízdy od hotelu se nachází města Capoliveri a Porto Azzurro – dvě významné turistické destinace. O kus dál se nachází větší města Marina di Campo, Portoferraio a Rio Marina, kde jsou restaurace, bary, kavárny, obchody a rušný noční život.

Služby
Hlavní budova má foyer, restauraci, bar, panoramatickou terasu v 1. patře, ze které lze pozorovat západ slunce, pláž s vybavením, bazén, vířivku, zahradu, tenisový kurt, park s dětským hřištěm, plážový servis (slunečník a 2 lehátka na 1 pokoj – na pláži jsou převlékací kabinky a sprchy), zapůjčení kánoí, vlastní parkoviště, mini klub se zábavou pro děti (15.05.-15.09.), Wi-Fi připojení ve společných prostorech a internetový koutek, denní tisk dostupný v hale, večerní zábavu s živou hudbou (jedna noc v týdnu; 15.06.-začátek září), úschovnu zavazadel, za příplatek: plážové ručníky, první řada lehátek na pláži, prádelna, pokojová služba (snídaně, večeře), ajurvédské masáže na vyhlídkové terase.

Vzdálenost
od moře: u moře

Stravování: polopenze

Stravování je předností hotelu, které věnují zvlášť velkou pozornost. V pokrmech se skloubí tradiční toskánská chuť a čerstvé ingredience. Šéfkuchař a jeho tým připravuje vynikající pokrmy z kvalitních ryb, masa, a zeleniny a v neposlední řadě také chutné dezerty. Snídaně formou bufetu, která je podávána na terase s výhledem na moře nebo v jídelně a večeře výběrem ze 3 druhů menu.

Ubytování: hotel ***

Hotel má k dispozici čtyři typy pokojů, které se liší v umístění a rozměrech. Všechny pokoje mají klimatizaci, topení, LCD TV s plochou obrazovkou, telefon, mini bar, trezor a koupelnu se sprchou. Většina pokojů se nachází v hlavní budově, pouze 10 pokojů se nachází v depandanci (jen 50 metrů od hotelu). Pokoje v hlavní budově v přízemí mají terasu a pokoje v 1. patře mají balkón nebo velké okno s výhledem na moře nebo do zahrady (příplatky).