Elba - HOTEL ORTANO MARE VILLAGE****


Hotel Ortano MareVillage se nachází na jihovýchodním pobřeží ostrova Elba, 4 km od města Rio Marina. Hotelový komplex se nachází u jedné z nejkrásnějších zátok ostrova – Ortano. Ostrov Elba láká svou nedotčenou středomořskou vegetací a písečnými či kamennými plážemi s průzračně čistou vodou. Hotelový komplex vypadá jako malá vesnička, která se skládá z hlavní budovy a malých vilek a apartmánů rozesetých po velké zahradě. Hotel má soukromou pláž, která se nachází cca 200 m od hlavní budovy hotelu. Je rozdělena do dvou částí: část pláže blíže k hotelu je písečná a vybavena slunečníky a lehátky; druhá část pláže je přírodní oblázková a je také vybavena slunečníky a lehátky. Služby Hotelový komplex nabízí bazén, dětský bazén, vířivku, 2 restaurace (jedna na pláži, otevřena dle počasí), 2 bary, tenisový kurt, fotbalové hřiště, víceúčelové hřiště (všechna hřiště s umělým povrchem a osvětlením), prodej novin, malý obchod, prádelnu a... Celý popis

Elba - HOTEL ORTANO MARE VILLAGE****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - HOTEL ORTANO MARE VILLAGE****

Hotel Ortano MareVillage se nachází na jihovýchodním pobřeží ostrova Elba, 4 km od města Rio Marina. Hotelový komplex se nachází u jedné z nejkrásnějších zátok ostrova – Ortano. Ostrov Elba láká svou nedotčenou středomořskou vegetací a písečnými či kamennými plážemi s průzračně čistou vodou. Hotelový komplex vypadá jako malá vesnička, která se skládá z hlavní budovy a malých vilek a apartmánů rozesetých po velké zahradě. Hotel má soukromou pláž, která se nachází cca 200 m od hlavní budovy hotelu. Je rozdělena do dvou částí: část pláže blíže k hotelu je písečná a vybavena slunečníky a lehátky; druhá část pláže je přírodní oblázková a je také vybavena slunečníky a lehátky.

Služby
Hotelový komplex nabízí bazén, dětský bazén, vířivku, 2 restaurace (jedna na pláži, otevřena dle počasí), 2 bary, tenisový kurt, fotbalové hřiště, víceúčelové hřiště (všechna hřiště s umělým povrchem a osvětlením), prodej novin, malý obchod, prádelnu a parkoviště. Za příplatek jsou možné další aktivity jako například potápění, šnorchlování, kurzy, výlety lodí apod. Wi-Fi připojení je k dispozici ve společných prostorách.

Vzdálenost
od moře: cca 200 m
od centra: 4 km


Stravování: polopenze s nápoji

V hotelové restauraci s terasou a panoramatickým výhledem formou bufetu (typická středomořská kuchyně). Nápoje (nealkoholické nápoje, ovocné džusy, ledové čaje a minerální voda) k dispozici z automatu.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí 155 pokojů, které jsou vybaveny telefonem, LCD TV, mini barem (doplňování mini baru na vyžádání), klimatizací (kromě rodinných pokojů), trezorem a fénem. Pokoje Standard mají manželskou postel nebo oddělená lůžka a třetí lůžko je vysunovací (některé mohou mít i čtvrté lůžko). Pokoje Comfort jsou identické jako pokoje Standard, ale mají navíc malý balkón a jsou určeny pouze pro 2 osoby. Rodinné pokoje leží mimo hlavní budovu (v zahradě), mají vlastní vchod, ložnici, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, balkón nebo terasu a kuchyňský kout (využívání kuchyňského koutu je povoleno, ale platí se příplatek za úklid). Rodinné pokoje nemají klimatizaci.