Elba - HOTEL VALLE VERDE***


Hotel Valle Verde je tříhvězdičkový hotel nacházející se na severním pobřeží ostrova Elba, v zálivu Spartaia, který přiléhá k pláži Procchio s jemným pískem. Hotel se skládá z pěti malých, na sobě nezávislých budovách a leží v malebném údolí. Soukromá pláž se nachází pouhých 150 m od hotelu. Hotel je ideálním výchozím bodem pro prozkoumávání celého ostrova (leží pouhých 10 km od letiště v Marina di Campo a jen 15 minut jízdy od hlavního města Portoferraio). Nejbližším městem je Procchio (v docházkové vzdálenosti od hotelu), které je známé svými typickými řemeslnými obchody. Několik minut jízdy od hotelu leží město Marina di Campo, které má spoustu obchodů, restaurací a barů s živou hudbou. Služby Hotel má bazén, bar u bazénu se studenými nápoji a zmrzlinou, stezku na pláž, soukromá pláž s vybavením (slunečník a dvě lehátka na jeden pokoj, převlékací kabinky a sprchy), zapůjčení kánoí, vlastní parkoviště, park s dětským hřištěm, mini... Celý popis

Elba - HOTEL VALLE VERDE***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - HOTEL VALLE VERDE***

Hotel Valle Verde je tříhvězdičkový hotel nacházející se na severním pobřeží ostrova Elba, v zálivu Spartaia, který přiléhá k pláži Procchio s jemným pískem. Hotel se skládá z pěti malých, na sobě nezávislých budovách a leží v malebném údolí. Soukromá pláž se nachází pouhých 150 m od hotelu. Hotel je ideálním výchozím bodem pro prozkoumávání celého ostrova (leží pouhých 10 km od letiště v Marina di Campo a jen 15 minut jízdy od hlavního města Portoferraio). Nejbližším městem je Procchio (v docházkové vzdálenosti od hotelu), které je známé svými typickými řemeslnými obchody. Několik minut jízdy od hotelu leží město Marina di Campo, které má spoustu obchodů, restaurací a barů s živou hudbou.

Služby
Hotel má bazén, bar u bazénu se studenými nápoji a zmrzlinou, stezku na pláž, soukromá pláž s vybavením (slunečník a dvě lehátka na jeden pokoj, převlékací kabinky a sprchy), zapůjčení kánoí, vlastní parkoviště, park s dětským hřištěm, mini klub se zábavou pro děti (od června do začátku září), úschovnu zavazadel, za příplatek: plážové osušky, první řadu lehátek na pláži, prádelnu, pokojovou službu (snídaně, večeře na pokoj).

Vzdálenost
od moře: 150 m


Stravování: polopenze

Šéfkuchař a jeho tým připravuje vynikající pokrmy z kvalitních ryb, masa, a zeleniny a v neposlední řadě také chutné dezerty. Snídaně formou bufetu, která je podávána na terase s výhledem na moře nebo v jídelně (sladké pečivo, koláče, ovoce, ovocné saláty, džusy, jogurty a sortiment obilovin). Večeře výběrem ze 3 druhů menu.

Ubytování: hotel ***

Hotel má k dispozici čtyři typy pokojů, které se liší v umístění a rozměrech. Všechny pokoje mají klimatizaci, topení, LCD TV s plochou obrazovkou, telefon, mini bar, trezor a koupelnu se sprchou. Hotel nabízí pokoje Standard (bez balkónu, výhled do zahrady), pokoje Classic (s balkónem nebo terasou, výhled do zahrady), pokoje Classic Plus (s balkónem nebo terasou, výhled do zahrady nebo na moře) a pokoje Comfort (s balkónem nebo terasou, výhled na moře).