Elba - INNAMORATA

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Komfortní apartmán se svěžím designem uchvátí své hosty nejen svým pojetím, ale i jedinečným výhledem z prostorné verandy na zátoku Innamorata. Ta je vzdálena 800 m a nabízí písečnou pláž a vyhlášenou křišťálově čistou vodu. 14. července v této zátoce probíhá slavnostní pochodňové procesí. Od městečka Capoliveri je vzdálena 6 km. Apartmán je vhodnou volbou, pro ty, kteří hledají solidní ubytování na klidném místě, v obklopení krásné přírody. Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - INNAMORATA

Komfortní apartmán se svěžím designem uchvátí své hosty nejen svým pojetím, ale i jedinečným výhledem z prostorné verandy na zátoku Innamorata. Ta je vzdálena 800 m a nabízí písečnou pláž a vyhlášenou křišťálově čistou vodu. 14. července v této zátoce probíhá slavnostní pochodňové procesí. Od městečka Capoliveri je vzdálena 6 km. Apartmán je vhodnou volbou, pro ty, kteří hledají solidní ubytování na klidném místě, v obklopení krásné přírody.

Ubytování: rezidence

Apartmán tvoří ložnice s manželskou, obývací pokoj s rozkládacím gaučem a kuchyní, prostorná terasa s kuchyňským koutem, elektrickou markýzou a výhledem na moře. Apartmán je klimatizován a je vybaven vlastním sociálním zařízením a automatickou pračkou.