Elba - LUNA

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Apartmán Luna je příjemný a nově zrekonstruovaný tří-pokojový byt, nacházející se v přízemí vily se zahradou a ještě se dvěma dalšími apartmány (vhodné pro větší počet lidí). Pouhých 400 metrů od vily leží krásná písčitá pláž, která je také vhodná pro dlouhé procházky po pobřeží. Vkusně zařízené ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi, kteří touží po klidné dovolené v malebné přírodě. Služby Zahrada, parkoviště, terasa s grilem Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - LUNA

Apartmán Luna je příjemný a nově zrekonstruovaný tří-pokojový byt, nacházející se v přízemí vily se zahradou a ještě se dvěma dalšími apartmány (vhodné pro větší počet lidí). Pouhých 400 metrů od vily leží krásná písčitá pláž, která je také vhodná pro dlouhé procházky po pobřeží. Vkusně zařízené ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi, kteří touží po klidné dovolené v malebné přírodě.

Služby
Zahrada, parkoviště, terasa s grilem

Ubytování: apartmán

Vkusně zařízený apartmán se skládá z prostorného obývacího pokoje s rozkládací pohovkou (dvě lůžka) a odděleným kuchyňským koutem, dvoulůžkového pokoje, pokoje s palandou a koupelny se sprchou . Apartmán je vybaven televizí a pračkou.