Elba - PORTO AZZURRO

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Apartmán Porto Azzurro se nachází 450 metrů od pobřeží a nedaleko zálivu Porto Azzurro. V té samé vzdálenosti leží pláže Moletto a Pianotta. Několik minut jízdy autem se nachází pláže Reale a Barbarossa (východní pobřeží) nebo pláže Lido, Norsi a Lacona (jižní pobřeží). Apartmán leží 5 minut chůze od centra Porto Azzurro, které se řadí mezi nejnavštěvovanější města na ostrově a jsou zde restaurace, bary a obchůdky. Služby Altán, terasa s grilem, TV, pračka. Vzdálenost od moře: 450 m Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - PORTO AZZURRO

Apartmán Porto Azzurro se nachází 450 metrů od pobřeží a nedaleko zálivu Porto Azzurro. V té samé vzdálenosti leží pláže Moletto a Pianotta. Několik minut jízdy autem se nachází pláže Reale a Barbarossa (východní pobřeží) nebo pláže Lido, Norsi a Lacona (jižní pobřeží). Apartmán leží 5 minut chůze od centra Porto Azzurro, které se řadí mezi nejnavštěvovanější města na ostrově a jsou zde restaurace, bary a obchůdky.

Služby
Altán, terasa s grilem, TV, pračka.

Vzdálenost
od moře: 450 m

Ubytování: apartmán

Vkusně zařízený apartmán pro 5 osob má obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici s manželskou postelí, ložnici s oddělenými lůžky (obě ložnice mají přístup na terasu), koupelnu se sprchovým koutem, prostornou terasu s grilem a zahradním nábytkem, TV a pračku.