Elba - RESIDENCE ORTANO MARE VILLAGE***


Residence Ortano MareVillage se nachází na jihovýchodním pobřeží ostrova Elba, 4 km od města Rio Marina. Hotelový komplex s residencí se nachází u jedné z nejkrásnějších zátok ostrova – Ortano. Ostrov Elba láká svou nedotčenou středomořskou vegetací a písečnými či kamennými plážemi s průzračně čistou vodou. Hotelový komplex s residencí vypadá jako malá vesnička, která se skládá z hlavní budovy a malých vilek a apartmánů rozesetých po velké zahradě. Residence má soukromou pláž, která se nachází cca 250-600 m od apartmánů. Je rozdělena do dvou částí: část pláže blíže k residenci je písečná a vybavena slunečníky a lehátky; druhá část pláže je přírodní oblázková a je také vybavena slunečníky a lehátky. Služby Hotelový komplex s residencí nabízí bazén, dětský bazén, vířivku, 2 restaurace (jedna na pláži, otevřena dle počasí), 2 bary, tenisový kurt, fotbalové hřiště, víceúčelové hřiště (všechna hřiště s umělým povrchem a osvětlením)... Celý popis

Elba - RESIDENCE ORTANO MARE VILLAGE***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - RESIDENCE ORTANO MARE VILLAGE***

Residence Ortano MareVillage se nachází na jihovýchodním pobřeží ostrova Elba, 4 km od města Rio Marina. Hotelový komplex s residencí se nachází u jedné z nejkrásnějších zátok ostrova – Ortano. Ostrov Elba láká svou nedotčenou středomořskou vegetací a písečnými či kamennými plážemi s průzračně čistou vodou. Hotelový komplex s residencí vypadá jako malá vesnička, která se skládá z hlavní budovy a malých vilek a apartmánů rozesetých po velké zahradě. Residence má soukromou pláž, která se nachází cca 250-600 m od apartmánů. Je rozdělena do dvou částí: část pláže blíže k residenci je písečná a vybavena slunečníky a lehátky; druhá část pláže je přírodní oblázková a je také vybavena slunečníky a lehátky.
Služby
Hotelový komplex s residencí nabízí bazén, dětský bazén, vířivku, 2 restaurace (jedna na pláži, otevřena dle počasí), 2 bary, tenisový kurt, fotbalové hřiště, víceúčelové hřiště (všechna hřiště s umělým povrchem a osvětlením), prodej novin, malý obchod, prádelnu a parkoviště. Za příplatek jsou možné další aktivity jako například potápění, šnorchlování, kurzy, výlety lodí apod. Wi-Fi připojení je k dispozici ve společných prostorách.

Vzdálenost
od moře: cca 250-600 m
od centra: 4 km

Ubytování: rezidence

Residence nabízí 84 apartmánů. Všechny apartmány jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, TV, telefonem a trezorem. Apartmány jsou rozesety po celé zahradě hotelového komplexu a jsou umístěny buď v samostatných budovách (250-500 m od pláže), nebo v malých vilkách (300-600 m od pláže; balkón nebo terasa). Bilo 4 se nachází v přízemí, 1. nebo 2. patře a je vybaven obývacím pokojem s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou a ložnicí. Je možné přidat 1 lůžko nebo dětskou postýlku. Některé apartmány Bilo 4 mají balkón. Bilo 4/Bilo 5 se nachází buď v přízemí s terasou, nebo v 1. patře s balkónem a jsou vybaveny obývacím pokojem s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou a ložnicí. Je možné přidat 1 lůžko nebo dětskou postýlku. Apartmány nemají klimatizaci.