Elba - REZIDENCE GOLFO DELLA LACONA


Residence Golfo della Lacona nabízí prostorné a vkusně zařízené aparmány. Nachází se v centru města Lacona, na jižní straně ostrova Elba, pouhých 150 metrů od krásné písečné pláže. Je perfektním místem pro strávení rodinné dovolené nebo dovolené v kruhu přátel či známých. Nedaleko jsou obchody se suvenýry, minimarket, restaurace, bar, pizzeria či velký park pro děti. Služby Wi-Fi připojení, prodej novin (přímo v residenci), TV (v každém apartmánu), možnost za příplatek zapůjčení kol, skútrů, člunů, loděk nebo šlapadel (v okolí). Vzdálenost od moře: 150 m od centra: v centru Celý popis

Elba - REZIDENCE GOLFO DELLA LACONA

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - REZIDENCE GOLFO DELLA LACONA

Residence Golfo della Lacona nabízí prostorné a vkusně zařízené aparmány. Nachází se v centru města Lacona, na jižní straně ostrova Elba, pouhých 150 metrů od krásné písečné pláže. Je perfektním místem pro strávení rodinné dovolené nebo dovolené v kruhu přátel či známých. Nedaleko jsou obchody se suvenýry, minimarket, restaurace, bar, pizzeria či velký park pro děti.

Služby
Wi-Fi připojení, prodej novin (přímo v residenci), TV (v každém apartmánu), možnost za příplatek zapůjčení kol, skútrů, člunů, loděk nebo šlapadel (v okolí).

Vzdálenost
od moře: 150 m
od centra: v centru

Ubytování: rezidence

Rezidence nabízí apartmány v mezipatře, 1. a 2. patře ve dvou oddělených budovách, které jsou obklopeny zelení. Apartmán M1 (1. patro) pro 2 osoby má obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, koupelnu se sprchovým koutem a balkón (židle + stůl). Apartmán B1 (mezipatro, 1. nebo 2. patro) pro 4 osoby má prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, ložnici, 2 koupelny se sprchovým koutem a 2 balkóny (jeden z nich vybaven – židle a stůl). Apartmán B2/S (2. patro) pro 4 osoby má prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, ložnici, 2 koupelny (jedna s vanou a jedna se sprchovým koutem) a 4 terasy (2 s krásným výhledem, z nichž jedna je vybavena slunečníkem, lehátky, stolem a židlemi + 2 malé terasy). Do každého apartmánu lze přidat vždy jen jedno lůžko navíc.