Elba - VILLA ANNY


Villa Anny je krásný dům s krásným výhledem na záliv Stella a ostrov Montecristo. Villa Anny je obklopena velkou zahradou, která je vybavena lehátky a houpacími sítěmi, určené pro relaxaci a odpočinek. Pláž Norsi (částečně vybavena, částečně přírodní) je vzdálena přibližně 1 km od domu (15 minut chůze). Služby Parkování, zahrada, venkovní sprcha, myčka, pračka, gril, TV, výhled na moře. Vzdálenost od moře: 1200 m Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Elba - VILLA ANNY

Villa Anny je krásný dům s krásným výhledem na záliv Stella a ostrov Montecristo. Villa Anny je obklopena velkou zahradou, která je vybavena lehátky a houpacími sítěmi, určené pro relaxaci a odpočinek. Pláž Norsi (částečně vybavena, částečně přírodní) je vzdálena přibližně 1 km od domu (15 minut chůze).

Služby
Parkování, zahrada, venkovní sprcha, myčka, pračka, gril, TV, výhled na moře.

Vzdálenost
od moře: 1200 m

Ubytování: vila

Krásný a vkusně zařízený dům pro 12 osob má obývací pokoj s výhledem na moře, ložnici s manželskou postelí, ložnici se 4 lůžky, ložnice s manželskou postelí a koupelnu. V pár metrů vzdálené dependanci je ložnice s manželskou postelí, ložnice se 2 oddělenými lůžky, koupelna. Dům má verandu se posezením, TV, pračku, myčku a velkou zahradu.