Forio - LA CITAREA


Malý pension La Citarea se nachází v klidnější části letoviska Forio – přímo u dlouhé písečné pláže Citara a nedaleko Poseidonových zahrad. Součástí je též restaurace s krásnou terasou přímo u pláže a tedy výhledem na moře. Služby Parkoviště, trafika, klimatizace, TV-SAT, sluneční terasa se slunečníky, lehátky a křesly, bar-restaurace, soukromý vstup na pláž Citara. Pro hosty je zajištěn zdarma vstup do bazénů v hotelu Parco Terme Villa Teresa (500m) a též možnost využití místního beauty centra (za poplatek). V hotelu k dispozici wi-fi připojení ve společných prostorech. Vzdálenost od moře: u pláže od centra: Forio cca 1,7 km Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Forio - LA CITAREA

Malý pension La Citarea se nachází v klidnější části letoviska Forio – přímo u dlouhé písečné pláže Citara a nedaleko Poseidonových zahrad. Součástí je též restaurace s krásnou terasou přímo u pláže a tedy výhledem na moře.

Služby
Parkoviště, trafika, klimatizace, TV-SAT, sluneční terasa se slunečníky, lehátky a křesly, bar-restaurace, soukromý vstup na pláž Citara. Pro hosty je zajištěn zdarma vstup do bazénů v hotelu Parco Terme Villa Teresa (500m) a též možnost využití místního beauty centra (za poplatek). V hotelu k dispozici wi-fi připojení ve společných prostorech.

Vzdálenost
od moře: u pláže
od centra: Forio cca 1,7 km


Stravování: polopenze

V hotelové restauraci: snídaně - kontinentální, možnost výběru, zda chce klient oběd nebo večeři – výběr ze 2 druhů menu (předkrm, hlavní chod s přílohou a salátem, dezert – ovoce nebo zmrzlina) – vše servírované.

Ubytování: pension

Celkem pouze 6 pokojů, všechny s vlastním sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, topením, ventilátorem, TV - SAT a hotel disponuje soukromým přístupem na pláž. Některé s výhledem na moře – za příplatek.

Podobné zájezdy