Forio - PARCO DELLE AGAVI ****


Tento čtyřhvězdičkový hotel se nachází asi 10 minut pěšky od centra městečka Forio, v blízkosti pláží San Francesco a Chiaia. Hotel je tvořen několika budovami, dále venkovním bazénem, kde jsou k dispozici lehátka a slunečníky odkud je krásný výhled na blízké hornaté pobřeží. Hotel je obklopen zahradou. Služby Hotel nabízí svým hostům 2 bazény- venkovní minerální a vnitřní termální s hydromasáží. Dále kyvadlovou dopravu do centra Forio a pláž Chiaia, zdarma doprava do termálních lázní ve městě Lacco Ameno, Wi-fi připojení zdarma v prostoru u recepce a u bazénu, parkování a vnitřní bar. Vzdálenost: Od moře: u moře Od centra: město Forio- 10 minut pěšky Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Forio - PARCO DELLE AGAVI ****

Tento čtyřhvězdičkový hotel se nachází asi 10 minut pěšky od centra městečka Forio, v blízkosti pláží San Francesco a Chiaia. Hotel je tvořen několika budovami, dále venkovním bazénem, kde jsou k dispozici lehátka a slunečníky odkud je krásný výhled na blízké hornaté pobřeží. Hotel je obklopen zahradou.

Služby
Hotel nabízí svým hostům 2 bazény- venkovní minerální a vnitřní termální s hydromasáží. Dále kyvadlovou dopravu do centra Forio a pláž Chiaia, zdarma doprava do termálních lázní ve městě Lacco Ameno, Wi-fi připojení zdarma v prostoru u recepce a u bazénu, parkování a vnitřní bar.

Vzdálenost:
Od moře: u moře
Od centra: město Forio- 10 minut pěšky

Stravování: polopenze

V hotelové restauraci, snídaně typu buffet se podává na slunné terase, večeře zahrnuje místní a regionální pokrmy – zeleninový buffet, výběr ze 3 nebo 4 menu – předkrm, hlavní jídlo, dezert (možnost výběru sladký zákusek, zmrzlina, ovoce).

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové i čtyřlůžkové pokoje, k dispozici má celkem 55 pokojů. Všechny jsou vybavené terasou, TV, telefonem, klimatizací (funkční od konce června do poloviny září) a vlastním sociálním zařízením.

Podobné zájezdy