Forio - REZIDENCE VILLA RAVINO

Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Rodinný podnik - residence Ravino se nachází přímo v srdci kaktusové, botanické zahrady o rozloze 5 000 m2 na panoramatickém místě cca 10 min. chůze od písečné pláže Citara. V zahradě se volně pohybují pávi a najdete zde spoustu květiny, katusů a sukulentních rostlin z celého světa. Apartmány jsou vybaveny v typickém středomořském stylu. Služby : Recepce, bar v zahradě (možnost snídaně + lehký oběd), velká sluneční terasa, venkovní termální bazén (přírodní bez chloru), krytý bazén s živými rostlinami a hydromasáží, fitness, víceúčelová místnost, dle domluvy Vám majiteleté nakoupí v místním supermarketu potraviny a vodu s donáškou až na aprtmán, botanická zahrada, galerie, kde vystavují svá umělecká díla různí umělci. Vzdálenost : od centra: 1 km od moře: 700 m Celý popis

Forio - REZIDENCE VILLA RAVINO

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Forio - REZIDENCE VILLA RAVINO

Rodinný podnik - residence Ravino se nachází přímo v srdci kaktusové, botanické zahrady o rozloze 5 000 m2 na panoramatickém místě cca 10 min. chůze od písečné pláže Citara. V zahradě se volně pohybují pávi a najdete zde spoustu květiny, katusů a sukulentních rostlin z celého světa. Apartmány jsou vybaveny v typickém středomořském stylu.

Služby : Recepce, bar v zahradě (možnost snídaně + lehký oběd), velká sluneční terasa, venkovní termální bazén (přírodní bez chloru), krytý bazén s živými rostlinami a hydromasáží, fitness, víceúčelová místnost, dle domluvy Vám majiteleté nakoupí v místním supermarketu potraviny a vodu s donáškou až na aprtmán, botanická zahrada, galerie, kde vystavují svá umělecká díla různí umělci.

Vzdálenost : od centra: 1 km
od moře: 700 m

Stravování: vlastní

Vlastní - možnost dokoupení snídaní. Možnost objednání čerstvých regionálních surovin pro vlastní vaření.

Ubytování: rezidence

Ubytování v příjemných apartmánech, které jsou stylově středomořsky zařízeny a vymalovány v pastelových barvách. Apartmány mají zahrádku nebo balkon.

Typ MONO 2 (20 m2): obývací pokoj s rozkládacím gaučem, kuchyňský kout, sociální zařízení.
Typ MONO 3 (28 m2):velký obývací pokoj s rozkládacím gaučem, kuchyňský kout, sociální zařízení.
Typ BILO 4 (40 m2): ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, oddělený kuchyňský kout, sociální zařízení.