Forio - SAN VITO ***


Útulný hotel nacházející se na klidném místě s úchvatnými výhledy na Monte Epomeo, moře ( orientace jihozápad ) a historické centrum města Forio. Pláž Chiaia se nachází pod hotelem pohodlnou privátní cestou za cca 2 minuty, do města Foria pěšky podél moře nebo po silnici zhruba za 10 minut. 200m zastávka autobusu. Služby Klimatizovaná restaurace s výběrem z menu, bar, výtah, privátní parkoviště a hotelová terasa. 2 bazény s hydromasáží (venkovní minerální 25 stupňů C a vnitřní termální 36 stupňů C), slunečná terasa s lehátky a slunečníky. Vzdálenost : Od moře: 200m Od centra: 700m Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Forio - SAN VITO ***

Útulný hotel nacházející se na klidném místě s úchvatnými výhledy na Monte Epomeo, moře ( orientace jihozápad ) a historické centrum města Forio. Pláž Chiaia se nachází pod hotelem pohodlnou privátní cestou za cca 2 minuty, do města Foria pěšky podél moře nebo po silnici zhruba za 10 minut. 200m zastávka autobusu.

Služby
Klimatizovaná restaurace s výběrem z menu, bar, výtah, privátní parkoviště a hotelová terasa. 2 bazény s hydromasáží (venkovní minerální 25 stupňů C a vnitřní termální 36 stupňů C), slunečná terasa s lehátky a slunečníky.

Vzdálenost : Od moře: 200m
Od centra: 700m


Stravování: snídaně

Snídaně - rozšířená kontinentální.
Večeře - výběr ze dvou druhů menu a salátový bufet (za příplatek - v hotelu Villa Carolina - zajištěn hotelový svoz). Menu v českém jazyce.

Ubytování: hotel ***

Celkem 34 pokojů útulně zařízených, koupelna s vanou, za příplatek možná klimatizace, telefon, TV - SAT a výhled na moře. Některé pokoje standart jsou umístěny v zahradním bungalovu mimo budovu.