Forio - SORRISO THERMAE & RESORT ****


Tento luxusní hotel je situován na panoramatickém místě, nad pláží Citara a Poseidonovými zahradami a skládá se z několika budov. Do centra je dobré spojení městskou hromadnou dopravou, zastávka autobusu těsně u vjezdu do hotelu. Vhodná volba pro náročnější hosty. Služby Restaurační hala s klimatizací, tři termální bazény, z nichž dva nekryté (34 - 36 °C) se širokými terasami a jeden krytý 37 °C. Beauty centrum a termální oddělení pro bahenní terapie a masáže. Jednou týdně galavečeře s folklórní hudbou. Soukromou cestičkou je možné se za několik minut dostat k moři a na pláž (přírodní schody). Privátní parkoviště. Zábavné a animační programy pro děti. Vzdálenost od centra: 1500 m. od moře 400 m. (přírodní schody) Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Forio - SORRISO THERMAE & RESORT ****

Tento luxusní hotel je situován na panoramatickém místě, nad pláží Citara a Poseidonovými zahradami a skládá se z několika budov. Do centra je dobré spojení městskou hromadnou dopravou, zastávka autobusu těsně u vjezdu do hotelu. Vhodná volba pro náročnější hosty.

Služby
Restaurační hala s klimatizací, tři termální bazény, z nichž dva nekryté (34 - 36 °C) se širokými terasami a jeden krytý 37 °C. Beauty centrum a termální oddělení pro bahenní terapie a masáže. Jednou týdně galavečeře s folklórní hudbou. Soukromou cestičkou je možné se za několik minut dostat k moři a na pláž (přírodní schody). Privátní parkoviště. Zábavné a animační programy pro děti.

Vzdálenost
od centra: 1500 m.
od moře 400 m. (přírodní schody)

Stravování: polopenze

Formou polopenze v hotelové restauraci. Možno vyměnit večeře za obědy. Snídaně - bufet
Večeře - výběr ze tří druhů menu, bufet předkrmů a příloh.

Ubytování: hotel ****

220 pokojů, útulně zařízených s koupelnou a vanou, klimatizace zdarma od konce května do konce září, telefon, TV/SAT. Zdarma Wi-Fi připojení k internetu přímo na pokoji. Za příplatek krásné pokoje s výhledem na moře.

Podobné zájezdy