Forio - TRITONE TERME ****


Hotel leží přímo u impozantní pláže San Francesco. Od centra Foria je vzdálen přibližně 800m. Služby : Restaurace (přílohový a salátový buffet), americký bar, TV/SAT, sladkovodní bazén s rozlehlou sluneční terasou s přístupem na soukromou pláž. Lázeňské zařízení na balneoterapii a inhalace se třemi termálními bazény různých teplot, turecké lázně a Kneipp, tělocvična a Beauty Center. Šlapadla a windsurfy se pronajímají na pláži. Dvě parkoviště. Pro děti je k dispozici hala na hry s ping pongem a videohrami a kromě toho zábavný koutek se skluzavkou, houpačkou atd. Vzdálenost : od centra: 800m od moře: 20m Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Forio - TRITONE TERME ****

Hotel leží přímo u impozantní pláže San Francesco. Od centra Foria je vzdálen přibližně 800m.

Služby : Restaurace (přílohový a salátový buffet), americký bar, TV/SAT, sladkovodní bazén s rozlehlou sluneční terasou s přístupem na soukromou pláž. Lázeňské zařízení na balneoterapii a inhalace se třemi termálními bazény různých teplot, turecké lázně a Kneipp, tělocvična a Beauty Center. Šlapadla a windsurfy se pronajímají na pláži. Dvě parkoviště. Pro děti je k dispozici hala na hry s ping pongem a videohrami a kromě toho zábavný koutek se skluzavkou, houpačkou atd.

Vzdálenost : od centra: 800m
od moře: 20m

Stravování: polopenze

V hotelové restauraci formou polopenze. Snídaně - bufet, večeře - výběr ze 3 druhů menu.

Ubytování: hotel ****

Pokoje jsou rozmístěny do tří lokalit, všechny s vlastním příslušenstvím, telefonem, balkónem nebo terasou, TV/SAT, centrálním topením, klimatizací, trezorem, fénem, některé s výhledem na moře (za příplatek).

Podobné zájezdy