Forio - VILLA NEPTUNUS


Villa Neptunus se nachází poblíž malebné vesničky Panza v provincii Forio a její panoramatická poloha jí zajišťuje překrásný výhled na moře i hory a za jasného počasí, také nedaleký ostrov Capri. Villa je oblíbena především klienty, kteří hledají klidnou dovolenou, ochotný personál a individuální přístup. Služby Villa svým klientům nabízí 2 venkovní bazény (z nichž jeden je dětský) obklopené lehátky, Wi-Fi zdarma na všech pokojích a parkovací místa (do naplnění kapacity). Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Forio - VILLA NEPTUNUS

Villa Neptunus se nachází poblíž malebné vesničky Panza v provincii Forio a její panoramatická poloha jí zajišťuje překrásný výhled na moře i hory a za jasného počasí, také nedaleký ostrov Capri. Villa je oblíbena především klienty, kteří hledají klidnou dovolenou, ochotný personál a individuální přístup.

Služby
Villa svým klientům nabízí 2 venkovní bazény (z nichž jeden je dětský) obklopené lehátky, Wi-Fi zdarma na všech pokojích a parkovací místa (do naplnění kapacity).

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu, polopenze v hotelové restauraci za příplatek (k večeři voda zdarma).

Ubytování: hotel

Villa nabízí celkem 9 pokojů a apartmánů. Pokoje standard jsou vybaveny teráskou, koupelnou se sprchou, plochou TV a ručníky. Pokoje superior jsou prostorově větší než pokoje standard a nabízejí oproti nim, ještě klimatizaci, topení, fén a minibar. Apartmány (na vyžádání) jsou vybaveny koupelnou, plochou TV, fénem, topením a kuchyňkou (včetně nádobí). Apartmány jsou buďto jednopokojové pro 2 osoby anebo dvoupokojové až pro 6 osob.