Hotel Capitani ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel s rodinnou atmosférou na okraji národního parku Stelvio, vedle pěší zóny Bormio. Skibus staví 50 m od hotelu. Na ulici, kde se hotel nachází, najdete spoustu obchůdků, podniků, barů a restaurací. Vzdálenosti Hotel se nachází v centru u pěší zóny, přibližně 600 m od lyžařského vleku. Zastávka skibusu je vzdálena cca 50 m od hotelu. Obchody, bary a restaurace najdete ve vzálenosti cca 100 m od ubytování. Celý popis

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Hotel Capitani ***

Poloha: Hotel s rodinnou atmosférou na okraji národního parku Stelvio, vedle pěší zóny Bormio. Skibus staví 50 m od hotelu. Na ulici, kde se hotel nachází, najdete spoustu obchůdků, podniků, barů a restaurací.

Vzdálenosti Hotel se nachází v centru u pěší zóny, přibližně 600 m od lyžařského vleku. Zastávka skibusu je vzdálena cca 50 m od hotelu. Obchody, bary a restaurace najdete ve vzálenosti cca 100 m od ubytování.

Stravování: polopenze

Polopenze: snídaně formou bufetu, večeře formou výběru z menu, salátový bufet. Nápoje nejsou v ceně.

Ubytování: hotel ***

Horský moderní hotel s výtahem. Hostům je k dispozici recepce, bar, restaurace, herna, společenská místnost s TV, parkovací místo, Wi-Fi na recepci.

Dvoulůžkový pokoj - max. obsazenost 4 osoby, dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek, koupelna se sprchou/WC.
Vybavení: satelitní TV, fén, trezor, minibar

Vybavení: Menší rodinný hotel nabízí ubytování ve stylové třípatrové budově s pěkným výhledem do okolí. Klientům je k dispozici vzdušná vstupní hala s recepcí, trezory, turistickými informacemi a lobby barem, výtah, WiFi připojení, hlavní restaurace, společenská místnost se satelitní TV, úschovna zavazadel, úschovna lyží a lyžařského vybavení a parkoviště.