Kalábrie - CLUB ESSE COSTA DELLO IONIO****


Hotel se nachází cca 20 metrů od pláže u promenády, která vede k nedalekému centru městečka Marina di Mandatoriccio, plné obchůdků, barů a restaurací. Pláž je písčitá s oválnými kamínky, soukromá s plážovým servisem (slunečník, lehátko, křeslo – omezená kapacita), plážová osuška za poplatek. Služby Recepce, bar, restaurace, bazén, dětské hřiště, animační program (cca 15.06. – 15.09.), hřiště na fotbal a volejbal, půjčovna aut, kol a skútrů. Asistenční telefonická služba ve slovenském nebo českém jazyce. Celý popis

Kalábrie - CLUB ESSE COSTA DELLO IONIO****

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Kalábrie - CLUB ESSE COSTA DELLO IONIO****

Hotel se nachází cca 20 metrů od pláže u promenády, která vede k nedalekému centru městečka Marina di Mandatoriccio, plné obchůdků, barů a restaurací. Pláž je písčitá s oválnými kamínky, soukromá s plážovým servisem (slunečník, lehátko, křeslo – omezená kapacita), plážová osuška za poplatek.
Služby
Recepce, bar, restaurace, bazén, dětské hřiště, animační program (cca 15.06. – 15.09.), hřiště na fotbal a volejbal, půjčovna aut, kol a skútrů. Asistenční telefonická služba ve slovenském nebo českém jazyce.

Stravování: polopenze

Polopenze (plná penze za příplatek). Snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje při obědech a večeřích – voda, pivo, víno.

Ubytování: hotel ****

Celkem hotel disponuje 138 pokoji. Pokoje jsou dvou až čtyřlůžkové, jsou vybavení sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, telefonem, TV, barovou ledničkou, klimatizací, trezorem a terasou. 3. a 4. lůžko je formou palandy. Hotel disponuje také pokoji pro hendikepované osoby. Pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek.
Family Room - 2 propojené pokoje, 2 dospělí v každém pokoji s jedním sociálním zařízením